Torben & Linn
Et av brudebildene jeg tok da jeg fulgte paret hele lørdagen. Dette bildet tok jeg i hallen der de skulle ha festen. Den var virkelig et imponnerende flott inngangsparti og jeg falt for den flotte veggen som jeg her har brukt som setting / bakgrunn. Da jeg ikke lengre hadde med meg studioblitzene forklarte jeg brudeparet at dette kunne vi klare hvis de satt helt i ro, slik at jeg fikk utført en ''lang'' eksponering og benytte det naturlige lyset i rommet i tillegg til legg utfyllingsblitz mot taket. Bildet er derfor eksponert med 1/4 sek., og som dere ser gikk det bare bra.
Utstyr
  • Canon 1DS MKII
  • Canon EF 24-105 f/4,0 L IS
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/4s
  • FilmtypeDigital ISO 200, RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger1226
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185800} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jan v.
Hei Torgeir.

Utrolig bra 1/4 sek. bilde du har laget her av et flott par. Stram komposisjon, men hjulet på pianoet skjemmer litt synes jeg.

Mvh Jan
S. N.
Hei, liker lyset i bildet veldig godt, og de knæsje fargene. Fint at hendene er oppå hverandre, og at han har en håndt rundt livet hennes. Uvant med knallrødt i brudebilder, er det ikke? Selv om rødt symboliserer både kjærlighet og fruktbarhet, ender ofte brudeparene opp i mer pastelliserte omgivelser. Gjør bildet både utradisjonelt og ungdommelig, og det kledde den rene stilen til paret.

Selv om det firkanta pianoet er en bra geometrisk effekt, hadde det kanskje vært finere uten. Men når det først var et piano der, har du definitivt utnyttet det til din fordel ved å putte det inn i komposisjonen.

(Når jeg først ble oppmerksom på hjulet synes jeg refleksen var litt irriterende. Savner kanskje et lite glimt av lys i øynene.)

Silje
Torgeir S.
Takker og bukker for kommentarer, er selv svært fornøyd med resultatet og for all del, bildet tar seg selvfølgelig enda bedre ut på print!!!

Jeg er også veldig opptatt av disse ''detaljene'' og forstyrrende elementer ''plager'' også meg. Men dette hjulet på pianoet må jeg bare innrømme at jeg ikke har lagt merke til, og finner det enda ikke nok plagsomt til å gjøre noe med det.

Mvh. Torgeir
Gerry F.
synes hjulet ble litt for sjenerende når jeg først la merke til det...Husk på en ting: et fint bildet med et sjenerende element,så er det nok til at bildet ikke blir 100%...Det jeg ville gjort er å mørke ned hulet mye slik at detaljene er der,men ikke gjenskinnet...Og gjenskinnet av hjulet i gulvet burde også bli fjernet...Kasnkje du kan lage en nye versjon til oss?

Ellers om bildet, rødt passet seg godt og fikk en moderne feel som det ble sagt...Så er også plssering av de 2 meget bra...midtstillingen gjør seg meget godt...Midstilt er tegn på fasthet/trygghet og noe som gjenspeiles i deres følelser/forhold til hverandre(synes jeg da)...

Lyseeffekten av lang lukkertid er bra synes det ble litt utbrent,men det er ikke sjenerende det...

Et flott brudebildet...


MVH

Gerry
Bjørnar S. H.
Bildet formidler en veldig behagelig stemning. Lyset er nydelig og bruderparet poserer veldig fint. Rødfargen på veggen forsterker det romantiske uttrykket. Lyset fra hjulet på pianoet gjør ingenting. Bra utført!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu