The Shadowlands
Tittelcred: Ryan Adams
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-04-13 22:03:09
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger332
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185808} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Mari W.

Enda et spennende bilde fra deg, Erik! Her har du fanget den mørke stemningen godt, jeg får en følelse av ensomhet, tomhet, tørke. Liker kontrastene, og at du har latt toppen være såpass lys. Flott hvordan den diagonale linjen fører øynene inn i bildet fra venstre.

Bra:)
Helge R.

Utrolig dybde, det er som om blikket mitt forsvinner bort over den uendelige sandstranda. Spennede strukturer i og rundt pinnen, jeg liker følelsen av det uberørte. Lyset er mørkt, hadde det tålt en ørliten tanke mer lys? Jeg likte dette bildet, hilsen
:)Helge
Erik B.

Takk for kommentarer!

Brukte laptop til bildebehandling på dette bildet, og den skjermen er muligens litt for lys. Det kan forklare at bildet muligens er presentert for mørkt.
Geir B.

Spennende motiv men jeg er usikker på alt ''rusket'' som ligger bakover i billedflaten.

På en måte tilfører de bildet dybde - samtidig tar de ( i hvert fall min ) oppmerksomhet fra hovedmotivet. Personlig ville jeg brukt 20 min. i Photoshop og ''rensket opp boss'', inklusive de mest markante hvite prikkene i sanden. Sikkert en sær kommentar men dette ville som sagt jeg prøvd ut ; -)

mvh
Geir
Erik B.

Takk for kommentar, Geir. Blir veldig glad for forslag til forbedringer.
De tingene som ligger strødd i bakgrunnen er jo der nettopp for, som du også sier, å skape dybde i bildet. Kan også si meg enig i at det nok kan fremstå som litt rotete. Jeg valgte å ikke fjerne noe som helst for å bevare en slags genuinitet. De mest markante, hvite prikkene er til og med lokket fram av dodge-tool. Kan legge ut en ryddigere versjon senere (skal på jobb nå, så jeg får ikke tid i kveld).
I mellomtiden kan jeg legge ut originalbildet, for å se om noen har noen bedre idéer/forslag til utsnitt.
Kristel S.

Hei Erik!
Jeg liker veldig godt måten du har behandlet bildet på, effekten det gir.
Bildet gir følelsen av noe uendelig, et uendelig, dødt landskap.
Det får meg til å tenke på hendelser som Tsjernobyl, tsunami etc, på grunn av det mørke tunge. Og rusket /restene passer da veldig godt inn her.
Men lyset øverst gir en følelse av å vandre mot noe bedre - en framtid.
Stokken viser meg en vei - mot høyre- men når blikket vandrer den veien, så dukker det opp en skygge i sanden som viser motsatt vei. Hvilken vei skal man velge? Begge leder inn til noe lysere, men det er likevel et stort valg. Ikke sant? He he ;)
Veldig kjekt å få se originalbildet, hva det er du har gått ut i fra. Slikt inspirerer, og takk for det!
Hilsen Kristel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu