Idealt nok!
Kom over dette skiltet på et mekanisk verksted i Fredrikstad. Er nok noen år siden de telefonnummerne var i bruk.
Liker ''tidens tann'' følelsen man får av å se på skiltet. Ligger vis-a-vis gamle FMV på andre siden av Glomma. Tatt under Tall ships races i sommer.
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 70-200 f/4L USM
  • Brennvidde140mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • AnnetJustert litt Curves og USM med maske.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger286
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_186237} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jan v.

Hei Andreas.

Fint glimt fra andre tider. Bra fortalt. Dette er vel det mindre verkstedet ved Trossvikstranda i Fredrikstad som er under museal forvaltning av Fredrikstad Museum.

Det som undrer meg er hvordan skiltet er festet til veggen. Disse mekanikerne har nok laget et spesielt triks her, eller så er skruene malt over.

Mvh Jan
Andreas S.

Hei og takk for kommentar Jan.

Tok bildet i sommer under Tall ship's. Det hang da ved den gamle båtbua som ligger rett over FMV. Tror du har funnet guttas formel for å gjemme skruene ja. Godt observert, jeg tenkte ikke den tanken!

Mvh. Andreas D.
Camilla S.

Heisann

Et fortellende og spennede skilt du har kommet over.
Husker selv når vi hadde slike telefon nr, var ikke mange tallene da:)

Flott og skarpt bilde, liker utsnittet. Men er nok litt nysgjerrig på å få se resten av bygningen som skiltet er montert på.

-Camilla
Helge A.

Fint bilde av skiltet. Lenge siden Ideal drev her, men er ikke dette lokalene til ''Tøffe'', som restaurerer gamle båtmotorer etc. Et ''halvt bygg'' som tidligere hadde vegg mot den murbygningen i Trosvikstranda, som vi rev i fjor ?

Helge
Andreas S.

Hei og takk for kommentarer!

Helge: Jepp, du har nok helt rett! ''Tøffe'' var nok de som hadde det ja.

Camilla: Tror skiltet hang der provisorisk, var en ''stand'' som viste fram litt gamle båtmotorer, etc. under en festival i fjor sommer. Bygningen var derfor ikke like nostalgisk:)

Hilsen Andreas
Linde G.

Hei Andreas

Ja som Freksting har jeg også observert dette herlige skiltet. Det er en stund siden det ble operert med 4 sifre i telefonnummerne. Morsomt, håper det blir tatt vare på, og helst hengende der fremover.

Hilsen
Linde Gilberg
Thomas M.

Hola! : )
hehe, godt fanget dette her. kult å se at disse ble brukt før. fin komp også!

mvh thomas mørch
Tone A.

Flott dokumentarisk bilde der plankane med rødorange fargetonar står i kontrast til bakgrunnen på skiltet. Men der er også litt rust på skiltet som tek opp fargane på plankane. Skarpe detaljar på skiltet som har flotte bokstavar som er prega av tida som har gått. Nederst til venstre virkar det som om eit ord er skrubba vekk. Bildet oser av nostalgi pga telefonnr. og slitasjen på skiltet. Flott fanga motiv!
:) Tone
Andreas S.

Hjertelig takk for hyggelige kommentarer!

Vel overstått påske til alle!

Mvh. Andreas D.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu