En riktig treffende påske
Enten man benytter bøker av ymse slag, eller mann peker med kamera på et objekt i påsken så er det jo å håpe at budskapet ikke forsvinner helt. Ha en flott forstettelse på påsken alle sammen.
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger438
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_186375} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Helge R.

Hei!! Jeg er usikker på hvor effektfullt bruken av lys er i dette bilde, for meg blir det litt rotetet. Det ser ut om om du har truffet bra med brun/gul tonene i bildet. Komposisjonen er bra, hva med å legge ut et nytt bilde uten effekter? Ha en god kveld hilsen
:)Helge
Nils B.

Takk for tilbakemeldingen Helge. Joda jeg ser hva du skriver, men av en eller annen merkelig grunn(muligens det er påsken) ble det slik. Når en sitter hjemme og bare venter på at det skal bli fotolys så kan det jo være at PS (og dermed bilder) får litt juling. Men takk skal du ha, og som sagt så fanget det oppmerksomhet.
Fortsatt God Påske!
Grethe B.

Heisan!

Lenge siden sist. Er ikke så ofte på dotten lengre dessverre, jobben krever sitt..Men nå er jeg innom igjen en tur. Kjenner jeg responsen på bildene jeg legger utså blir det vel en stund til neste gang..:-)
Men til bildet ditt:
Likte utsnittet, fargene, kompen, og som et grafisk uttrykk funker det med ps effektene. Hadde vært gøy å sett orginalbildet. Lyseffekten lurer jeg på hvordan du har fått til? Kult påskebilde. du leser påskekrim da tenker jeg:-))

God påske videre..

gt

Nå er min fotoside oppgradert med galleri etc, kanskje noe for deg også hvis du vil tjene en slant på foto..? :-) http://www.FOTOmania.no
Steinulf L.

Synes dette var svært så passende. Ser ut som forsiden av Kriminaljournalen, et magasin som vel hadde sin storhetstid på 1960 tallet. Ha en fortsatt god påske du også.
Stine J.

Hei Nils,

Vellaget plakat. Litt mye lyseffekter kanskje, men i disse påsketider må det være lov å ''tegne lys'' når fotolyset ikke er på sitt beste.

mvh Stine
Ann F.

Jeg synes det ble litt morsomt, jeg.
Og det minner meg om at jeg også ha vage planer om å dra med meg en venn og et våpen foran kamera . . .

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu