Lofotlandskap 2
Påsketur i Lofoten, Fra tunnell Mærvold og til Borg, Bildet er tatt på Skrådalsheia mot øst. Litt dis i lufta ga varme toner i fargespillet. Har tilført noe kontrast til bildet
Utstyr
  • Nikon d70
  • Soligtor
  • Brennvidde28mmmm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/800s
  • FilmtypeIso 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger515
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_186428} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Espen S.

Nydelig beskrivelse av norsk landskap. Her har du fanget en flott stemning. Skyene ser overnaturlige og truende ut, men samtidig er det behagelig. Herlig farge på vannet i midten, det ser ut som en liten tropisk sone midt i det norske landskapet, og fargene generelt er fine. Du har brutt den klassiske 3-dels-regelen med å midtstille horisonten, men jeg syns det er riktig valg her. Jeg regner med at det var bevisst. Uansett, bra skutt!
Robert M.

Det var et fint landskapsbildet.Jeg syns komposisjonen er bra.

vennlig hilsen robert
Geir N.

hei hei.
Dette var et lekkert bilde, akkurat slik lofoten kan være på den delvis skyet
dag. Varme toner der sola stikker gjennom skyene,og litt kalt i skyggepartiene. Ellers synes jeg komposisjonen er bra, og det er god
dybde.
mvh
Geir.
Nikolai E.

Når var den påsketuren, da? Du har vel ikke rukket å få framkalt og skannet en film midt i påskehelgen? Diasfilm? (ser at bildet er tatt med Nikon F3).

Eksponeringsdata som du oppgir, får jeg ikke til å stemme. Du oppgir ISO100 film, og iht ''sunny-16'' regelen skal det gi 1/250 med bl.11 med sol. Her sier du 1/1000 som er to trinn mindre eksponering. Hvordan forklarer du det?

En ting til jeg stusser på er din kommentar ''Litt dis i lufta ga varme toner i fargespillet.'' Det er vel ikke dis som gir varme toner? Der virker det faktisk som det er klarvær med god og tydelig sikt. Kontrasten er vel tilført i skyene, ikke på bakken? Litt unaturlig dramatikk i skyene synes jeg.

Ellers et flott landskapsbilde, god eksponert i høylysene (snøen). God fargemetning og skarphet, slik som det bør være i et slikt naturbilde.
ingebjørg fyrileiv g.

Nydelig natur, i Norge kan vi være stolte for det!
Fargene og været ser ut til å være bra gjengitt.

vh ingebjørg
stein l.

Svar til nikolai.

Beklager, - du har helt rett. Kommentaren gjalt et gammelt foto som skal legges ut på billedkritikken senere. Av og til går det litt fort i svingene :(
Nikolai E.

Greit det Stein, bra med en oppklaring :)
Eliza A.

Vakkert og storslåt!!
Fine farger og dybde.

Eliza
Venche J.

Skikkelig flott landskapsbilde av den storslåtte naturen i Lofoten. Nydelig lys og behagelige farger.

Wenche.
Bjorn F.

hei. Meget velkomponert og vakkert, fargene og lyset sitter som et skudd.
Hilsen Bjørn
Joar U.

Et utrolig flott bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu