Ensomt tre
På Midtgard Historisk Senter i Horten er det mange trær. Utenfor, på et jorde, står det enda et, helt for seg selv.
Bildet inngår i albumet Borre Nasjonalpark -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-04-17 11:27:58
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger278
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_186541} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jørn Tore K.

Hei Geir.
Godt komponert bilde. Likte tittelen på bildet. Greinene skaper fin dybde og kontakt til det ensomme tre i bakgrunnen. Eller er det treet i forgrunnen som søker kontakt?
Mvh. Jørn T. Karlsen
Tone A.

Her har du verkeleg fått fram eit melankolsk uttrykk, med det eine store treet som strekk seg utover mot det åpne bruntona landskapet. Dei krokete greinene på sida og øverst strekk seg både mot den gråe himmelen der sola er delvis gøymt, og mot det store treet langt bak. Flott dybde og ein kreativ idé med desse greinene mot den store flata, som himmelen har i bildet.
:) Tone
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg liker kompen i dette bildet.
Men savner litt mer futt i fargene, de blir litt matte.
Får følelser om god energi mellom trærne her. Flott at sola er med.

God Natt! Hilsen ingebjørg
Nina S.

Liker stemningen i bildet, men synes som nevnt over at fargene ikke er helt i boks, spesielt i nederste del av bildet, et litt rart gråskjær i fargene. Øverste del er vakker og med fint lys.
Mvh Nina
Geir F.

Takk for gode tilbakemeldinger alle sammen.

Nina og Ingebjørg: Jeg har økt kontrasten noe og håper at bildet har fått litt mer trøkk. Samtidig var været ganske grått med sola som bare så vidt greier å trenge gjennom. Jeg er litt redd for at denne stemningen skal gå tapt ved å legge inn for mye.

Jørn Tore: Det var treet i bakgrunnen som skulle være det ensomme treet. Greinene i forgrunnen tilhører et tre som står sammen med en rekke andre langs allen ved Midtgard Historisk Senter.
Men jeg ser poenget ditt. :)

Tone: Takk for din oppservante og beskrivende kommentar.

-geir fløde--
ingeborg w.

Nja... Er litt usikker... Stemningen er god, sola som så vidt titter gjennom er viktig og greinene øverst og det ensomme treet nederst. Det er plasseringen av treet nederst jeg reagerer på. Med greinene som strekker seg inn fra venstre og ikke noe på høyre side skulle jeg gjerne hatt treet mer til høyre i bildet. Hvis du hadde gått litt lenger unna, litt til høyre, snudd deg litt mer mot venstre, så hadde du kunnet få treet mer til høyre i bildet og litt mindre av greinene, nei, kanskje, vet ikke helt... V2 med mer kontraster synes jeg ihvertfall ble bedre.
Helge R.

Hei Geir!!
V2 har mer smell i fargene, samtidig forsvinner litt av den tåkefylte mystikken. Men akk, det er vanskelig å få både i bøtte og spann, ja takk begge deler.
Du presenterer et dristig bilde, det ensomme treet og de mektige greinene som prøver å skjule det spe sollyset. Jeg synes at du får det til å stemme, det ensomme treet ruver godt mot horrisonten, greinen er akkurat mektige nok til å gi en egen stemning til bildet. Lys og de duse fargen forteller at selv om snøen er borte mangler det noe på at det er vår. Jeg likte denne naturbeskrivelsen, hilsen
:)Helge
Stine J.

Hei Geir,

En dristig komposisjon som jeg syns fungerer bra. Innrammingen til venstre og i øvre kant forsterker inntrykket av at det lille treet står der helt alene. Jeg kunne tenke meg en versjon mellom v1 og v2...

mvh Stine
Stig Børre E.

Hei Geir.
Jeg syns dette var utrolig tøft. De trolske grenene i forgrunnen som strekker seg mot sola og den ensomme eika i bakgrunnen. Liker komposisjonen - ikke et ''A4valg''. Morro at noen velger litt andre innfallsvinkler. Vers.2 er best.

StigB
Odd Tore S.

v2 i s/h for meg, fargeresten synes jeg ikke at bidrar positivt her.
Ok at du har med greinene i forgrunnen, selv om ensomheten hadde vært sterkere uten disse.
Ikke OK at det ensomme treet ikke er skarpere. Tåkedis eller ikke, jeg synes at det burde vært tegnet med helt skarpe konturer.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu