SKY
Beklager at jeg ikke fant på noe bedre navn en ''SKY''. Har litt dårlig tid...så et gjennomtenkt navn er det ikke. Men det er jo ikke tittelen som teller mest kanskje...Bilde er hvertfall dataskapt fra grunnen av...Det skal forestille en øy midt uti sjøen, med fin himmel over og greier. Prøvde å få frem en del flotte farger...håper jeg klarte det skikkelig.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger131
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_18666} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kjetil H.

Tja.... Ganske stilig !! kanskje vært bedre hvis den gule & grønne flekken på venstre side har vært fjernet.. for mye tyngde på venstre side.

KH
Anders O.

Jeg syntes dette ser veldig bra ut. jeg vet med meg selv at jeg ikke kunne gjort det samme. Likevel blir jeg ikke så imponert. Hva er poenget med å bruke teknologi til å gjennskape en blekere versjon av virkeligheten? Ikke det at jeg kritiserer deg egentlig, du må ikke missforstå. Jeg hadde syntes det hadde vært tøft om du blandet virklighet og datagrafikk, så vi ikke kunne skille de to fra hverandre. Eller noe slikt. Gjore noe nytt med teknikken du har tiegnet deg, om du skjønner hva jeg mener. Du kan teknikken, og jeg skjønner du bruker mye tid på å trene, men det hadde vært virkelig imponerende om du skapte noe som var helt nytt, eller noe som fikk meg til å tenke i en bestemt retning. Jeg er i grunn lei bilder av hav og solnedganger, så hvorfor skulle jeg like et bilde fra en datamaskin av samme motivet.

Jeg vet ikke om jeg fikk utrykt meg slik jeg ønsket, men jeg håper du skjønte hva jeg mente/ Det er bra det du gjør, men det har potensiale til å bli noe mye bedre. Jeg tror det er essensen i det jeg prøvde å si.

Stå på.

anders
Anders O.

Og beklager alle skrivefeilene. Jeg kom til å trykke feil knapp når jeg leste over.

anders
Ishi K.

Veldig stilig bilde og farger. mvh K.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu