mus
Utstyr
  • Canon 30D
  • Canon 300/4 IS
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/350s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger208
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_186945} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Egil S.

Skjelden skapning inne på disse sidene.
Liker det skjeldne.
Bildet er skarpt og godt. Tydelig at musa har kost seg med masse god mat i løpet av vinteren. Solsikkefrø er tydeligvis nam-nam.
Ole David P.

Hei

Enig, dette er et alt for sjeldent dyr på disse sidene.
Herlig musebilde, skarpt og fint. Musa’s blikk gir en fin effekt.

Mvh
ODP
Ann F.

Ganske så bra faktisk, til tross for refleksene i øynene.
På den annen side, er blikket ganske intenst og gir bildet nerve.
Et ønske ville vært å ha mer av forlabben skarp, men f/4 ved 300 mm gir ikke rom for det, og innrammingen av musa er fin.
Jeg var ikke klar over at du har bilder her, men nå er du bokmerket. Jeg vet godt at du er en dyktig naturfotograf, og jeg synes det var fint å få se bilder fra din hånd. De er stort sett veldig bra alle sammen, det svakeste (hvis man kan kalle bilde nr. 221614 svakt i det hele tatt, er blåmeisen din.
bilde nr. 231146 av Huggormen er litt mørkt på min skjerm, men ikke verre enn at jeg kan se tegninger.
Hovedmotivet i bilde nr. 228876 kommer veldig godt frem, fin skarphet og fargegjengivelse, men jeg kan også forstå Morten Andre Nysveens kommentar om studiobakgrunnsfølelse. Selv om jeg vet at det ikke er tatt i studio, virker den veldig ensartede himmelen slik (men den er jo sånn, ved enkelte atmosfæriske forhold).

Mvh Ann
Ole P.

Hei Trond! Et meget godt nærbilde som viser hvor vakre disse små dyrene er når man kommer tett innpå, og det er sannelig ikke lett, så sky og raske som de er. Antar det er en markmus.
Enig med Ann om dybdeskarpheten på forpoten, men sliter med det samme problemet når jeg prøver meg på småfugl og annet kryp. På min skjerm er det et svakt rødskjær i pelsen over hodet og ryggen. Vet ikke om det er naturlig for dyret, eller om det skyldes lys/redigering.

Bilde 228876: Jeg er uenig det med studiobakgrunn. Komposisjonen sitter meget bra for meg, med den gule fuglen på isete sne og i profil mot den ensfargede himmelen, en litt annerledes komposisjon av et fuglemotiv med tre helt rene klare elementer.
Vil gjerne se flere av dine gode bilder her på foto.no.

MVH

Ole R.P.
Joachim Haagen S.

Veldig bra bilde!

Ikke så ofte en ser gnagere i det hele tatt her på siden, og dette var et virkelig skarpt og fint bilde! Det ser nesten ut som om den plutselig får øye på deg, i dens intense blikk!

Full poengsum fra min side!
Trond B.

Takker for alle kommentarer til bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu