total focus
Utstyr
  • canon eos 350D
  • 18-55mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger300
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_187237} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
ingeborg w.

Jeg er glad i mørke bilder, men dette ble for mørkt for meg, mye av pelsen forsvinner. Ellers morsom ide, prøv igjen med høyere iso eller sterkere belysning.
Morten A.

takk for kommentar Ingeborg, og takk for forslag til justeringer.
har gjort dette helt bevist da jeg synes dette ga det beste resultatet, men har også skjønt i den senere tid at mørke bilder fort kan bli en del mørkere på andre skjermer, så det kan jo være mulig at det er tilfelle her. På skjermen min synes pelsen, og strukturen i den godt, selv om jeg har latt den gå i ett med bakgrunnen noen steder. på orginalene var bakgrunnen grå, og hundene godt synlige.

Mvh. M.AA
Frank W. G.

Hei på deg!
Et spesielt og annerledes hundebilde. En kan på en måte se at det er du som er skaperen av dette.
Ja, hva skal en si. Det mørke er på en måte det jeg ''ser'' her. Og det dominerer litt for mye (les: min smak). Blikket til hundene føres ut av bildet og til noe som er uvisst hva er. Fint at blikket føres diagonalt. Tipper blikket føres til eieren, eller til en kjent person. Kunne tenkt meg litt mer fres/aggresivitet i hundeuttrykket. De blir på en måte for snille til den mørke dominansen.
Men alt i alt et fint forsøk. Fortsett og uttrykk deg i bilder.

Frank
Nandor T.

Hei. Ikke enig med Frank hva angår at det bør være aggressivt uttrykk. Disse hundene er noe uglesett allerede, man trenger ikke flere forsterkninger i den retning. Har selv hund som er tildels i denne kategorien. Kompis av meg har denne rasen (Staff Bullterrier, ikke sant), og den er snill som et lam.

Ellers gir en gammeldags, god skjerm et mere korrekt bilde enn gunstige flatskjermer, så jeg håper ikke du bruker sistnevnte, det kan forklare hvorfor du ser bildet annerledes enn andre. Jeg sitter på en Sony Trinitron Multiscan 20SE, i sin tid en bra skjem, bra idag og, mye bedre enn min Samsung TFT 17'', hva angår farger. En bekjent av meg sjekket opp dette, og han sier TFT som er like bre som en eldre, bra skjerm, koster oppmot 10-15K.

Bildet er etter min mening for mørkt. Ser ikke ørene og den ene labben. Artige uttrykk. Liker uttrykket til hunden til høyre. Ser litt psyko ut, hehe, som om den skal psyke ut en eller annen. Morsomt. Alt i alt terningkast 4 etter min mening.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu