Sjekk den McGodisen esse!
Bildet inngår i albumet En dag på McFul's - Uteservering med egen fly through.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Brennvidde190mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_187461} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Nina E.

Artig bilde. Her skjer det mye. Og du har til og med fått med deg M-logoen. En liten historie utspiller seg her. Den sterkestes rett, osv. Bildet virker litt oppskarpet. Mvh ne
Inger-Lise S.

Artig motiv,ja. Jeg syns dette er bedre teknisk enn det forrige. Mer fargemetning bl.a. Artig med den hettemåken som titter opp og ser ut som om noen har stjålet maten dens :-)

Inger-Lise
Helge A.

Her er jeg enig med Inger-Lise, dette er bedre enn det forrige, både motivet og rent teknisk.
En artig historie i dette bildet. Her har du en god beskrivelse av ''uteserveringen '', med logoen fint plassert i bildet

Helge
Venche J.

Artig situasjonsbilde. Enkelte stjeler verre en ravn. :)

Wenche.
Kjell Sigurd S.

Utslag av stor fantasi og et årvåkent blikk :-) Spent på hvordan mcDuck løser oppgaven med å rappe godbiten!

Kjell S
Hege J.

Enda morsommere og også bedre teknisk enn ditt forrige.
What's next, McListerud? ;-)

Mvh Hege
Stine J.

Hei Steinulf,

På disse 2 siste bildene dine har du virkelig hatt øynene med deg. Morsomme bilder. Dette er spesielt bra, med måken som flyr avgårde med brødbiten mens kameraten stirrer langt etter den. McDuck ser ganske uanfektet på hele opptrinnet.

mvh Stine
Jóhann Á.

Hei Steinulf!
Liker godt den måken som tar av og så den som står igjen og ser nok så lengselsfult etter den andre. Og spillet med McDonald skiltet er jo bra.

MvH, Johann
Avsluttet .

Kul bild! Tjuv och rackarspel som så ofta när det gäller måsar! Bild med situation och händelse. Har han vart på ''M'' och tjuvat tro?
Mvh
Elisabeth
Eli B.

Merkelig, mente at jeg hadde kommentert dette bildet, har i hvertfall vært innom det noen ganger. Liker bildet, artig situasjon, måka er nok ganske forbauset over å bli frastjålet maten, mens anda ser ut til å ta det med stoisk ro. Anda er vel vant til det fra før av. En fin skildring av episoden.
mvh Eli
Torbjørn K.

Morsomt og kreativt innslag og bra alternativ til alle de teknisk perfekte artsbilder av fugler her på dott-en. Ikke det at det er noen tekniske magler med dette bildet heller, her stemmer det meste. For meg er det blikket til den stakkars måken på bakken som gjør bildet. Han har et veldig ''hva??-tok-du-den-matbiten-blikk'' og jeg begynner nesten å synes synd på han. Også sjeldent man ser mcdonalds-logoen i fuglebilder :-)

Torbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu