When The Music's Over
Tittelcred: The Doors
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF-S 10-22mm 1:3.5-4.5 USM
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/18
  • Lukker1/30s
  • FilmtypeRAW ISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger466
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_187677} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Chr. G.
Dette fungere på et vis, selv med det forskrudde perspektivet. Men litt slitsomt. Vinkelen passer bra til lange skygger, og jeg får et inntrykk av at de har en lang vei å gå. Kjærlighet derimot må jeg nok lete etter for å finne noen beskjeder om i dette bildet.
Erik B.
Tusen takk for kommentar.
Tanken bak tittelen var som følger: Vinteren er over (selv om det ikke kommer tydelig nok frem at det er vår sånn som bildet er nå), og de to har skilt lag. Evt: Sola går ned for forholdet deres (de lange skyggene).
En tittel som for meg virket passende der og da, der jeg satt og prøvde å komme på en låt-tittel som ville passe som tittel, men som muligens bommet på målet og ble for obskur. I ettertid ser heg at det er en annen Doors-tittel som definitivt ville truffet mange flere, nemlig ''When the music's over''.
Chr. G.
Ja, ''When the music's over'' ville nok gitt meg en lettere jobb her!
Helge R.
Hei Erik!!
Du drar til med en heftig oppforbakke. Sporene i jorden er fanget på en flott måte. Jeg liker skyggene, skikkelig motlysbilde. Lyset gir meg litt følelse av negativ film.
Best liker jeg følelsen av å bli dratt inn i bildet, du har gjort en bra jobb her, hilsen
:)Helge
Helge R.
Hei Erik!!
Du drar til med en heftig oppforbakke. Sporene i jorden er fanget på en flott måte. Jeg liker skyggene, skikkelig motlysbilde. Lyset gir meg litt følelse av negativ film.
Best liker jeg følelsen av å bli dratt inn i bildet, du har gjort en bra jobb her, hilsen
:)Helge
Avsluttet .
Her har du fått til en deilig stemning, flott lys.

Mvh
Mikal §trøm
kenneth b.

Denne vinklingen gjore seg skikkelig bra, nydelige linjer med harde deilige kontraster.
Meget bra jobba Erik,

mvh kenneth
Thomas M.
Hei Erik!
Vinkelen var jo jævli bra! skikkelig tøft! flotte linjer som passer godt til kontrasten i bilde. ellers tenkte jeg å pirke på personen til høyre, men fant ut at det var like så tøft med hodet over åkern, grunnen er at sollyset traff hodet:) koolt:)

mvh thomas mørch
Erik B.
Tusen takk for kommentarer! En sen takk, men heller det enn aldri. :)

Thomas: Jeg tenkte også veldig mye frem og tilbake angående personen til høyre, og om den ''delingen'' kan være akseptabel. Jeg kom etter mye om og men også fram til den samme konklusjonen som deg, nemlig at sollyset får det til å fungere.
Ingunn S.
Hei:)
Stilig komp med den skrå vinkelen og de lange skyggene i solnedgangen. Et røft bilde med mye kontraster, noe som kjennetegner mange av bildene dine.

Hilsen IngunnS:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu