Fint vær ute til å være inne i...
Utsikt fra vårt hotellrom i Sunderland.
Liker kontrasten mellom de varme fargene inne og drittværet ute.
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikkor 28-100
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger386
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_187769} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Stig Børre E.

Et bilde som forteller mye. Det er fasinerende å sitte inne å betrakte
uværet. Misunnelig på utsikten.
Bra teknisk. Fine farger.

StigB
Steinulf L.

Litt av en kontrast he. Fint lys i bildet. Ville kanskje klonet bort lykten og stolpen til høyre.
Ann T.

Morsomt bilde dette. Enig med Steinulf ang. stolpe og lykten, de forstyrre litt. Ellers veldig bra. Det var nok bedre å holde dere inne for å ta bilder denne dagen tenke jeg :-)
Mvh. Ann
Kaveh A.

sorry i didn´t understand you, plz write in english and thank you for writing.
kaveh
Janne L.

Morsomt bilde dette. Her ser vi en kar som drikker kaffe og ser ut på regnet som øser ned. I dag har vi hatt nydelig sol her, og da finner jeg bildet humoristisk. En annen dag vil jeg si at det er et dokumentasjons bilde av alt ruskeværet vi har. Dette var virkelig bra bilde. Virkelig godt observert.
Janne
Torbjørn K.

Huff og huff! Ja her er det vel best å holde seg inne. Du får jo fine landskapsbilder der også :-) Spesielt bra at du får frem den koselige innetilværelsen med kaffedrikking og lenestoler. Har man det slik, så frister det vel enda mindre å gå ut.

Torbjørn
thomas m.

fint bilde her Ingborg! men kanskje tips: istadenfor å bruke blitz, kunne du ha brukt f.eks ei lampe, då får du kanskje endå meir kontrast i bildet, og blitz gjør bilder ofte litt flatt..
men ellers kjempe fint bilde, og du fekk virkelig fram det du ville..:-)

hilzzen, Thomas Morel
ingeborg w.

Tusen takk for hyggelige kommentarer, det er litt annerledes enn det jeg pleier å legge inn. Jeg skal ha det med lampe i bakhodet til neste gang. Jeg prøver å unngå blitz, men her var det for mørkt med alt lyset på og kun nattbordlamper som jeg kunne flytte på. Jeg tenkte faktisk ikke på å prøve med dem.
Odd Tore S.

Regnvær gir jo ofte stemningsfulle og melankolske motiver, så egentlig begriper jeg ikke at du ikke var ute og fotograferte i stedet for å slite med lyset innendørs.
Vel. la det være en litt ualvorlig kommentar, selv om det ligger noe i den.
Kombinasjonen av utelys og blitz er godt avstemt her, og stemningen er fint fanget.
Det eneste jeg ville pirke på er slagskyggene fra blitzen, rett den i taket eller sett et hvitt ark under kamerablitzen og vinkle det ca 45 grader oppover, så du får både indirekte lys reflektert fra papir og tak, og direkte og diffust lyst fra blitzen. Bruker du vanlig innebelysning (glødelamper) blir innedelen av bildet mye mer gult i fargetonen enn utedelen. kan være koselig, men er det ikke alltid.
Odd Tore
Kjell Sigurd S.

Stemningen er til å ta og føle på her. Litt av en kontrast du har fanget. Flaggstang(?) og lyktestolpe til høyre er litt ''rotete'', et standpunkt litt til høyre ville skilt de fra hverandre ihvertfall. Du kunne kanskje fjernet fotografens kaffekopp :-) Stemningsfult og flott var det uansett!

Kjell S
ingeborg w.

Takk for flere positive og konstruktive kommentarer, tips jeg tar med meg til neste gang. Jeg har også tatt bilder ute den dagen, ikke så lenge, jeg holdt på å blåse bort og kameraet ble vått.
Avsluttet .

Et virkelig bra ''shoot'' dette her.. Igjen har du bevist at du ligger i ''teten''

Arne
Jens N.

God komposition og fint på alle måder! Titlen betyder nogle gange ganske meget.... Den passer meget fint her!..
...:-) Jens
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu