Orrfugl
www.taigavision.com
Utstyr
  • Canon 1DsMkII
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger354
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188024} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
ingebjørg fyrileiv g.

Kjempeflott bilde, meget godt fanget! Det eneste som jeg kan pirke på, er at utsnittet blir litt trangt. Liker uværet han fyker gjennom. Litt dumt med gjengrodde øyne.

vh ingebjørg
Henrik J.

Jeg syntes dette er et veldig bra bilde.. Jeg liker utsnittet veldig godt... du utelukker alt som ikke har med fuglen og gjøre.. Bra mye luft forann fuglen.
Odd E. k.

Et meget flott fanget bilde av en orrhane. Fin skarphet i bilde og et flott utsnitt. Fuglen ligger i en fin posisjon mellom bakgrunn som skog og terreng, der snøfluksene fremheves og gir bilde fart og spenning. Meget bra fanget.

Hvh.

Odd E.
Tim Ø.

Absolutt et bra bilde, men kanskje en anelse trangt rundt fuglen. Ellers registerer jeg at det passer godt med grå bakgrunn. Bildet kommer mer til sin rett da etter mitt syn.
-----
Jeg har og et spørsmål. Du har seks bilder liggende her. Alle er i puslete format. Har du en grunn til dette? Er det et slags varemerke fra deg?

Når det gjelder dette konkrete bildet opplever jeg det ikke som særlig problematisk, men for de andre bildene irriterer det meg rett og slett.

Uansett hva jeg og andre måtte mene, er du i din fulle rett til å gjøre som du vil ;-)

Mvh Tim
Ole Martin D.

Kjempebilde Magnus.
Like utsnittet kjempebra og dette er etter min smak(dette bilde )
Flott innramming og et bilde jeg ønsker på veggen. Vi snakkes.PS! Dette er i Vincent Muniers smak og han er en av de beste!
Jóhann Á.

Hei Magnus!
Dette er jo utrolig bra. Følelsen av fuglens flystrabaser i snøfokket forsterkes med dit valg av utsnitt og plassering av fuglen. Kjempebilde!!

MvH, Johann
Kjartan T.

Herlig Magnus! Dette var det klasse over, og jeg gratulerer. Er det et stort utsnitt? Håper du har det slik i trykkbar stand.
Børge J.

Dette var supert.
Godt jobba.

BJ
Jon A.

Denne var knalltøff! Panorama og snøskura pluss passende uskarpe vinger gjør dette til knakende godt bilde. Litt synd at det ikke er et lite blink i øyet men i disse forholdene er det vanskelig.
-Jon
Magnus C.

Tack allesammans för alla kommentarer!

->Kjartan: bilden räcker och blir över till tryck!

->Ole: Glädjer mig mycket att du gillar bilden så mycket att du vill ha den på väggen! Jag åkte gärna lite båt, kanske kunde vi byta ;-)
Jan-Eilert P.

Veldig flott.

JEP
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu