Forlatt
Et motiv jeg passerer hver dag i bilen på vei for å levere barna i barnehagen. Desverre er det bebyggelse tett inntil dette falleferdige skuret. Jeg har ventet på en tåkefull morgen.
I dag var endelig tåken tykk nok til å skjule bakgrunnen. På med nødblink, ut av bilen og prøve å finne det perfekt utsnitt...

Kom forøvrig for sent til jobb....
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-04-28 00:35:25
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger267
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188524} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Geir F.

Hei
Det var noe mystisk og eventyraktig over dette bildet. Man blir sittende og fundere over historien til dette skuret og over tider som har gått. Det bølgeaktige landskapet underbygger stemningen her. Kunne kanskje ønske meg noe sterkere fargetemperatur i forgrunnen... muligens...
-geir f-
Stig Børre E.

Hei Geir, takk for kommentar. Setter pris på at du tar deg tid
til å hente frem det kritiske blikket såpass sent på kvelden :-)
Legger ut en ny versjon. Bra nå?

StigB
Geir F.

YEPP!!! :)
-geir f-
Steinulf L.

Skjerme er forskjellige. V#1 fungerer best på min skjerm. Fint utsnitt med fin flateinndeling.
ingeborg w.

Jeg er høyst imponert over kvaliteten på dine siste bilder. Du har jevnt over rene og passelig mye farger (her på v2, men på de fleste andre på første forsøk), gode kontraster (litt forundret over at noen etterlyser store kontraster når det tydelig er tåke), spennende komp. med god dybde, skarpt og selvfølgelig godt valgte motiver som ser pene ut og overlater mye til fantasien.
Ann T.

Dette er vakkert. V1 fungere best for meg - veldig fine dempet farger. Nydelig komposisjon. Gamle skjulen på venstre siden er en bra detalje.
Mvh. Ann
Tone A.

Ja dette vakre bildet er god nok grunn til å koma forseint til jobb!
Versjon 1 likte eg best, pga at det er eit skoddelag som ikkje slepp gjennom vårsola, og difor vert bruntonane i forgrunnen mest naturlege.
Fin komposisjon med det gamle skjulet, delvis gøymt bak den store grana. Motvekta er den bølga linja med tre som fortset innover, med ein delvis skjult blåne bak. Flott forgrunn med litt bølga landskap med litt varme bruntonar mot dei kalde gråtonane i det litt sløra skoddelaget bak. dei mørke trea står til det mørke skjulet. Bildet oser av ei stemning av litt melankoli. Flott fanga motiv, ikkje verst påfunn med nødblink.
:) Tone
Stig Børre E.

Takk for svært hyggelige kommentarer!

StigB
Geir F.

Da jeg foreslo litt mer fargemetning på forgrunnen var det for å få litt mer dybde i bildet. Jeg ser at denne løsningen muligens trekker for mye oppmerksomhete fra skuret i bakgrunnen, så jeg er ikke lenger sikker på hva som fungerer best...
Begge synes jeg uansett er gode.
-geir f-
Nina S.

Liker V2 best, synes den gyldne gløden er vakker og vakkert mot alt det grå.
Et nydelig stemningsbilde.
Mvh Nina
Stig Børre E.

Takk og takk :-)
Selv holder jeg en knapp på #1. Syns #2 blir litt for dryg.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu