Bukta
Utstyr
  • D50
  • 18-55 DX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger264
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188575} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Dette var velkomponert og spennende, med mange elementer som trekker blikket nedenfra og innover i bildet.
Muligens kunne det vært noe mørkere i toppen, men synes uansett det er et flott bilde.
Geir F.

Hei
Det er vel tåka som sees i toppen?.. I så fall bare gir det bildet mer miljø og dermed et rikere bilde. Spennende perspektivforskyvning her med den lille pytten i forgrunnen som blir bildets hovedfokus. Deretter ledes blikket innover i bildet mot huset langt der bak.
Det lille poenget med fargen på huset som går igjen på enkelte detaljer i forgunnen gjør bildet gjennomarbeidet.
-geir f-
Stig Børre E.

Takk for kommentarer!
Flott at du la merke til dette med de gjentagene fargene Geir.

StigB
Ole E.

Hei,
Bra bruk av forgrunn med linjer som leder innover i bildet, bra følelse av dybde. Fargeharmonien mellom huset og steinen var noe jeg også la merke til, bra sett! Tåka skaper en litt dyster stemning som jeg liker. Jeg liker at du har brukt den pytten som et fokuselement i forgrunnen. Veldig bra skarphet i forgrunnen, dette blir litt pirk, men skulle gjerne ha sett huset og trærne litt skarpere (noe som godt kan skyldes tåka). Har du hørt om hyperfokal fokusering? Jau, bra dette, som vanlig.
Stig Børre E.

Hei Ole, takk for kommentar. Når sant skal sies har jeg bluret ned bakgrunnen samt lysnet den for å få effekten av tåke mer fremtredende.

StigB
Vigdis W.

Vekomponert bra bilde. En spennende, kraftig forgrunn gjør i mine øyne at det er riktig med en litt difus, sløret bakgrunn.
:-) vigdis

Kurt S.

Veldig bra sett og utført med de fine linjene i forgrunnen. Disse leder blikket innover i bildet og mot huset i bakgrunnen.
Det at steinen og grastusten i forgrunnen fikk samme fargtone som huset ble prikken over ièn.
Mange fine linjer, buer og detaljer i forgrunnen og her er det nok rom for flere alternative utsnitt. Dersom du har anledning til det kunne det sikkert lønne seg å sette seg ned og studere disse nærmere under forskjellige lysforhold. Kanskje får du til flere gode bilder herfra.
Mvh Kurt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu