Sørlandet eier en hemmelighet
Dagens solnedgang over båthavna på Flekkerøy.
Solnedgang
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-04-29 10:14:59
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-04-29 10:29:21
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikor 28 - 105mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLaget trafikkork da jeg tok det.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger367
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188647} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Gerry F.

fargerikt siluettbilde...savner litt mer fokus på seilstolpene...men ellers et fint fargespill du har fått frem...

et litt ulikt bilde fra deg da,men jeg liker bilde godt,,,

MVH

GErry
Geir F.

Hei Helge.
Motivalget er kanskje ikke det mest typiske Helge-bilde men likevel blir fargene akkurat så pass sære som de skal være. Selv om fargespillet er intens så er det likevel ikke solnedgangen som er de egentlige hovedmotivet her. Mastene i ulike høyder og vinkler danner en gjentagende rytme i bildet med fargespillet i solnedgangen som bakgrunn.

Eneste pirket er at du muligens har vært litt hard på spakene. Overgangen mellom fargene på himmelen blir noe brå og har nok også medført at noen av wirene har blitt utbrent på de lyseste partiene.

Men alt i alt et spennende og litt annerledes bilde fra deg.

-geir f-
Lars-Anders M.

Jeg ble overasket att du viste dette bilde. Jeg tror det er master på båter i en havn. Kan ses som ett kunstverk. ja det er kunst. Ok.
Nina S.

Veldig stemningsfullt og fint bilde. Synes vel at fargene ble litt for harde og som Geir sier, at fargene på himmelen stjeler oppmerksomhet fra mastene.
Kunne ikke motstå fristelsen til å sammenligne med mitt eget bilde nr. 127501. Et litt annet uttrykk, men samme motiv.
Mvh Nina
Helge R.

Hei og takk for innspill.
Jeg har lagt ut originalen, da er det mulig å se hva jeg har gjort med V1. Det er en forbaska lyktestolpe i originalen som irriterte meg, derfor ble bildet som det ble. Det er mulig jeg har vært for hardhent, skal leke med en V3.
Igjen takk for at dere kommenterer bildene mine, det er slik jeg kommer meg videre, hilsen
:)Helge
Avsluttet .

Jeg liker utsnittet og fargene i v1 bedre enn v3 selv om de er litt over-the-top. Flekkerøya er en pen plass, og jeg synes du har fanget solnedgangen veldig bra her. Selv om jeg måtte stoppe opp og se på navnet til skaperen av bildet to ganger. Jeg håper øyborene tilgir deg for at du skapte trafikkkork ;)

mvh PerArne
Stein Oleiv B.

herlig bilde. fine farger. utsnittet var best på 1en mener jeg, men det skulle bare være litt mer svart på bunnen av bildet. hva med å lage et utsnitt ganske likt versjon 1, med mer svart landskap og ta med lyktestolpen til venstre? hadde ått en tøff kontrast da. ''mast, mast, mast,... lyktestolpe?'' liksom:P og til slutt brukt USM får å få det skarpt som på versjon 3. det menere jeg hadde vert ganske bra. hehe, men du har jo et bra bilde fra før av, dette var bare et forslag fra min side:)
Gerry F.

V3 var sheriff den :D


MVH

Gerry
Thomas M.

hehe, ja the final cut var råå! :) herlig stemning. nydelige farger. rett og slett flotters:)

mvh thomas mørch
Erik B.

Jøss, Helge, etter dette vil du få store vanskeligheter med å overraske meg, for dette var en bildetype jeg aldri hadde ventet å se fra deg. Nå vet jeg at ALT er mulig! Hehe. Ta det som et kompliment, for det var ment som et.

Det må også sies at når du først slår til med et solnedgangsbilde, så gjør du det med stil, og v3 er jo riktig så bra. Liker måten snittet der får mastene til å virke høyere og mer monumentale. Som vikingspyd mot himmelen i motsetning til sverdene ved Hafrsfjord eller noe?

La oss nå bare håpe den kreative drivkraften din ikke tar sin hatt og går, sånn som Waters gjorde etter ''The Final Cut''...

Likte fargene.

Hilsen Erik.
Inge S.

Hei.
Fine siluetter og meget flotte farger.
Likte versjon 3 best.

Mvh Inge
Avsluttet .

hei helge,
dette er fint!
(mangler der litt skarphet? sorry;-))

hilsen ulle
Bjørn H.

v3 funker best for meg:) solnedgang er det mange bilder av, men dette synes jeg var bra.Du har din egen stil, og får det flott til her med fargetonene dine.
Bjørn
Helge R.

Hei og takk for innspill!!
Det er hyggelig at så mange har sett og kommentert dette bildet. Jeg la det ut for å vise at jeg også tar ''ordentlige'' bilder, selv om det ble litt mekking på det.
Til Erik; den gode musikken forsvant med Waters, selv om den siste med Gilmour er bra. Jeg er sikkert like egofixsert som Roger, men jeg har bare meg selv å ta hensyn til, derfor kommer det mer spessialbilder i tiden framover, kansskje noen gother eller andre heavye folk på dem.
Til alle vil jeg si at jeg med stor glede prøver de forbedringstipsene dere gir meg, hilsen
:)Helge
kenneth b.


V2 blir mitt bilde, dette virker mest naturlig.

mvh kenneth
Steinulf L.

Smak og behag, men tror nok v#2 fungerer best for meg. Det er både en vakker solnedgang,samtidig som den nedre del av bildet setter fantasien i sving.
Bjørn E K.

skulle hatt litte mer fokus på seilstolpene og skru ned kontrasten noen hakk.
bra motiv.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu