Så kom lyset
Fort blir det mye blomsterbilder i disse vårtider, men la oss nyte naturens egen fargeprakt.
Det lille ekstra som en kan betrakte i disse dager svevende, krabbende og ålende mot fruktene som naturen gir kan fort bli en liten opplevelse i seg selv. Har denne gangen valg å jobbe i den harde enden av skalaen og har bevist kost meg med en anelse høykontrast.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Sigma 105mm macro f/2.8
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/3.3
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • AnnetBildet bør betraktes i fullformat
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger508
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188733} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Steinulf L.
Svært vakkert,skarpt, og med fint lys. Tror jeg ville fjernet det lille rusket blandt støvbærerne.
Nils B.
Takk for tilbakemelding SL, men det lille rusket er jo et lite dyr som spiser kvelsmaten sin. Klart jeg kan klone det bort, men for meg hører det liksom med.
Inger-Lise S.
Lekkert macrobilde med nydelig lys og fine farger. God skarphet. Liker utsnittet.

Inger-Lise
Rolf J.
Er det ikke bra at våren endelig ser ut til å melde seg. Bra makro, det trange utsnittet går bra sammen med dette motivet, den høye kontrasten er valgt, og det går fint her. Dyret må være der, det er slik naturen er og det må vi tåle å se.
Rolf
ingebjørg fyrileiv g.
Sensuelt og nært. Siden dyret er så lite at man, også jeg, tror at det er rusk, ville jeg ha fjerna det på forhånd. Det trekker til seg oppmerksomhet i bildet og uttrykket man får trekkes ned. Bildet har veldig fine farger og god skarphet.

vh ingebjørg
Tom A. T.
Fin kontrast i bildet med den dype gulfargen og de hvite kronbladene mot den mørke bakgrunnen. ''Dyret'' må absolutt være med da det etter min mening er et av elementene som hever bildet ut av ''sekken'' med avbildinger. Ikke negativt ment, men det er ikke få blomsterbilder som presenteres, og da behøves det som regel noe ekstra for å gjøre seg bemerket. I tillegg gir det rom for meningsutvekslinger ;o)..
mvh Tom T
Nils B.
Enda en gang takk for tilbakemeldinger. Nå er det nå en gang slik å melde at jeg har respekt for andres meninger og tar ofte disse med i mine vurderinger av egne og andres bilder. Så det å høre meninger som er saklige setter jeg stor pris på.
Inger-Lise S.
Jeg hører også på andres meninger og følger råd jeg er enig i.
Men nå har du kalt dette vesle krypet for for ''et lite dyr'' og jeg ser straks for meg ''vesle krabaten'',-overrasket over at ordene faktisk ikke finnes ovenfor...Men nå kan du jo bare ikke fjerne det ;-)

Inger-Lise
Steinulf L.
Var det Navajo indianerne som bevisst vevde feil inn i teppene sine... Dyret ditt vekker ihvertfall oppmerksomhet. Og bildet er svært vakkert, derom hersker ingen tvil.
Nils G.
Et flott makrobilde. Det tette utsnittet synes jeg passer bra her.
Og så synes jeg du har rammet det enn på en flott måte.

Nils
Ann F.
Ja og nei.
Ja: Det lille dyret hører absolutt med. Skarpheten er bra plassert. Fin diagonal komposisjon.
Nei: Ville hatt tettere beskjæring både oppover og fra venstre i nedre hjørne. Ble litt mye tomt sort der, og så et lite umotivert fargefelt helt nede i hjørnet (Litt for lite til å ha noen misjon. Enten større eller helt beskjæres). Ble litt harde kontraster, spesielt fordi de hvite kronbladene ikke har tegninger.

Mvh Ann
Sverre H.
Likte dette svært godt. Nydelig tilnærming av motivet.
Tone A.
Det vesle dyret høyrer med slik er det jo i naturen, og det gir liv til bildet også. Vakkert med støvbærarane i diagonalen, gultonane og det lysegrøne i midten er fine fargeklattar i alt det kvite og svarte i bildet. Her verkeleg som om støvbørarane dansar mot lyset. Duse kronblad som får fram sine bua former mot den svarte bakgrunnen. Vakkert vårbilde med flott lys og fine detaljar.
:) Tone
Odd Tore S.
Tema med variasjoner, dette er helt tett på versjonen med tydelig blomsterbunn. For meg blir det mest riktig.
Skulle gjerne sett dyret ditt så tydelig at det synes at det er et dyr, men det var vel lite og unnseelig.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu