stillhetens fjerne bølger
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger433
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188742} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kurt S.

Sjelden å se havet så glitrende som dette.
Synes du har klart eksponeringen godt. Passe lyst i glitringen uten at det virker utbrent. Det går en ganske fin grense der.
Fint at du fikk med holmen som bryter opp i den blå flaten.
Kanskje skulle du hatt 1 cm eller 2 mere i bunn. Der er jeg usikker. Måtte nesten ha sett hvordan det ble før man klarte å bestemme seg.
Glitrende fint ble det iallefall.
Mvh Kurt
Inger-Lise S.

Hei! Her har du virkelig klart å formidle stillhet og ro. Og et nydelig motiv, med glitrende lys i god eksponering. Jeg liker komposisisjonen med den smale linjen av land nede, og ville absolutt ikke oversteget 1 cm om jeg økte nede..Men som sagt: Jeg liker det slik du har valgt det.
Et godt bilde:)

Inger-Lise
Geir F.

Jeg har sansen for hvordan du komponerer mange av dine bilder i horisontale lag over hverandre. Her har du også lykkes synes jeg med en dristig komposjon hvor inntrykket likevel er rolig.
Det er bra gjort.
synes
geir f-
Torbjørn K.

Veldig bra! Ofte brukes vann bare for å fylle ut mellom andre elementer i bildet, men her er vannet motivet i seg selv og de andre elementene bare interessante blikkfang. Jeg kan være enig i at 1-2cm mer i bunn og kanskje noe kutt i toppen ville gjort seg. Fin blåtone og bra med glitteret i vannet.

Torbjørn
ingeborg w.

Dette ble litt kjedelig for meg, litt for store tomme flater, ellers pent gjennomført, med naturlige farger, reflekser i vannet, eksponering og skarphet sitter.
Anne-Grethe S.

Hei

I begynnelsen syntes eg dette bilde var kjedeleg men etter kvart blir eg meir og meir facinert.
Den fine stemningen har du i alle fall klart å formidle bra. Eg lenktar etter sommaren når eg ser på det. Nydeleg spegling i vatnet og flotte fargar.
Det ville også for meg ha vore interresant å sett ein versjon der du tok med litt meir i underkant.
Som sagt, eg likar det bedre og bedre:-)

Mvh
Anne-Grethe
Ioannis L.

Hei!

Et glitrende flott bilde!

Litt enig med Kurt i å ha med bittelitt mer i bunnen.
Vegard L.

Bra formidlet. Et fredfullt bilde.
Mvh Vegard
ingebjørg fyrileiv g.

Takk alle sammen.

Når det gjelder bunnen, var jeg klar over dette selv. Men jeg står på en liten knaus og brukte 300 mm. Har kappet av tretoppene som kom med i bunnen..
Så det får dere ikke se :)

~ingebjørg
Espen A. I.

Rolig bilde med inntrykk av personlighet og sart øyeblikk. Synes dette er mer enn et vanlig bilde, men kanskje noe i retningen av tankene din osv. Bra!

mvh Espen
Tone A.

Eit nydeleg bilde der det glitrande havet i som er ein fin kontrast til dei mjuke formene som det skuggebelagte partiet i sjøen dannar. Flott komposisjon med den avlange lyse steinen i forgrunnen mot den vesle mørke steinen uti sjøen der fuglen og småsteinane rundt gjentek alle steinane på stranda. vakre blåtonar og dei vesle bølgene som slår innover er det einaste som gir litt liv til idyllen. Flott tittel som står til bildet. Her oser det av sommarstemning ein stille dag, Ingebjørg!
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu