Hvor sitter din favoritt skive??
en rygg rad av ett eller anna dyr.. fant den i fjæra
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-01 02:23:17
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-05-01 02:27:50
    Versjon #3
Utstyr
  • fuji finepix s7000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger437
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188974} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Anders H.

Hoisann. Litt creepy det der. Det blir kanskje litt kjedelig i sort hvitt. Det er lite med kontraster som kan gjøre bildet spennende, så jeg vil gjerne se fargeversjonen.

Men jeg tror du kunne utnyttet lengden av rygg raden bedre ved å ha tatt et noe undervinklet bilde i høydeformat. Bakgrunnen er ganske ubetydelig i dette bildet, men den tar mye av plassen siden rygg raden er såpass tynn. Videre synes jeg det er for lite luft både i toppen og i bunnen av bildet, i forhold til rygg raden.

Anders
svein jarle h.

d ble tatt i sort hvitt har ett i farge men d e ikke så bra syns e da... d blåste litt så e måtte ta bilde før den datt ned å ble ødelakt :)
Anders H.

Jeg synes det ble bedre med farger. Fargene tilfører litt mer til bildet. De forteller litt mer om beina og gir mer liv i bildet synes jeg. V3 er best i mine øyne.

Kan vel ikke si noe mer om det da annet enn at det kanskje var smart å ta bildet så raskt som mulig, i og med at du sier at det blåste.

Anders
Thomas M.

creepy!
Kjell F.

Her er det noen som har gått ut av sitt gode skinn. Artig motiv. Tror jeg ville ha valgt høydeformat da det meste utenom motivet er uinteressant. Enig med Anders at det er noe trangt oppe og nede.
Mvh Kjell
Kamran I.

Hei,

Morsom bildet av kleshenger`n :P

mvh,
-Kamran-
Helge R.

Hei!!
Jeg har alltid lurt på hvor det ble av Johan, han skulle bare ut og pisse, siden har ingen sett ham, før nå!!
Jeg er mest begeistret for V3, synes at motivet gjør seg i farger. Ellers er jeg enig med Anders når det gjelder komposisjonen.
:)Helge
Jan Ivar V.

Jeg syns ''fingeravtrykkene'' oppe til høyre i bildet ødelegger litt. Artig funn, men jeg er usikker på hvor godt deg gjør seg på bilde. Det er uansett ikke noe jeg ville prydet stueveggen min med. Er nok enig med de andre ang. høydeformat.

Mvh
Jan Ivar
svein jarle h.

d e ikke finger avtrykk d e noe rusk inni optikken på kamera mitt :( fuji finepix s7000.. d heller ikke så gått¨å ta bildet fra andre vinkla får d va litt høyt utafor på dem fleste kantane :)
Jan Ivar V.

Horisonten er skjev på alle versjonene...
Ann F.

Artig funn. Men:
Horisonten er skjev i alle utgaver, mest vannrett i V3. Enkelt å fikse.
Støvflekkene i øvre høyre del av bildet bør klones vekk.
Bildet kan trygt beskjæres til kvadratisk format slik at ryggsøylen ender i nærheten av det venstre gyldne snitt vertikalt (beskjæring litt inn fra venstre og noe mer inn fra høyre).
Kan sikkert også være OK i sort/hvitt, men da med mer kontrast enn vist i V1.

Mao: et bra utgangspunkt ut fra et artig funn.

Mvh Ann

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu