Bildet inngår i albumet The Road -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger392
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_189242} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Henrik H.
Hehe, fått til en tøff effekt, med denne sammensetningen...
S. N.
synes spesielt de tre første bildene forteller en fin historie. de har alle noen bra linjer og fint driv, samtidig som de forteller noe. liker godt den midtstilte vedstabelen. det siste (nederst til høyre) synes jeg blir hakket for utflytende og ubalansert.

silje

Odd Tore S.
Jeg nikker gjenkjennende til øvre venstre, kunne godt vært feriebilde fra Den Store Vestlandsturen eller tilsvarende i indre strøk.
Traktorvei i skråning med frukttrær er også typisk, ser ut til å være arv fra de dager da trafikken var mindre og ikke så hektisk, men det er den jo her også.
Vedhaug OK, sikkert i fokus for de som driver med dette, så midstilling OK.
Nedre høyre er vel også en typisk opplevelse av hullete vei, uten at jeg synes at akkurat denne opplevelsen gjør seg så bra på bilder. Heller litt fartsuskarphet i våt og brå sving.
Odd Tore
Hans Jacob H.
Du har fått til en fin liten historie ut av denne bilturen. Første bilde opplever jeg som et lite tilløp til dramatikk; ''hvem var det nå som hadde vikeplikt igjen her da'' kommer opp i et brøkdels av et sekund (uansett kødder man ikke med en stor buss:)). Vedstabelen(?) på gården er kanskje et syn litt utenom det vanlige som er verdt en liten vridning på hodet, og i bildet nr 3 er det fine linjer og dybde som tydeligvis var verdt et lite stopp. Det siste bildet har jeg også imidlertid litt problemer med. Det blir verken fugl eller fisk og virker på meg bare som fyllmasse i en ellers fin serie.
Asbjørn M.
Takker for konstruktive kommentarer !
Kjørte hjem etter endt påskeferie, da bussen med
logoen ''Norway in a nutschell'' dukket opp i veikanten.(Gudvangen er
vel indre strøk ?).
Fikk då ideen til resten av serien.
Ser dere har problemer med bilde 4, nede til høyre.
Bilde er tenkt avslutningsvis, å vise meg som observatør fra bilen.


Asbjørn
Kristoffer L.
Jeg ser historien, men vet ikke om jeg synes sammenstillingen fungerer godt nok.

Sammenhengen mellom bildene - og progresjonen i historien - kunne gjerne ha vært klarere. I dette utvalget/rekkefølgen fremstår de mer som enkeltbilder for meg, enn som en sammenhengende serie/historie. De to øverste er tatt i regn, fra bilen i fart, men er rimelig skarpe. Det nederste til venstre, helt skarpt, ser ut som om det er tatt utenfor bilen. Nr 4 er fullt av fartsuskarphet. Hvis alle bildene hadde hatt et mer likt preg i f.eks. fartsuskarphet og kamerastandpunkt, tror jeg det ville ha styrket historien og sammenstillingen/sammenhengen.

Sett som enkeltbilder synes jeg de to nederste har mest for seg. Disse to har en viss absurd nerve som gjør dem markant annerledes (og bedre, i mine øyne) enn de to øverste.

Mitt tips er at du heller vurderer å rendyrke disse to som enkeltbilder. Gi dem en hårtynn ramme for å ''samle'' dem (de flyter litt ut pga himmelen), og prøv å få litt sterkere kontrasterm spesielt i det høyre bildet, gjerne ned mot mørkere toner (Levels). Gjerne også litt mer klarhet i ansiktet i speilet, om det er mulig. ;-)

- Kristoffer
Asbjørn M.
Kristoffer: Takker for fin kommentar og betraktninger rundt bilde-serien.
Serien er ment som raske observasjoner som er gjort på gjennomreise.
Har sans for de forslag du kommer med, men de blir da en annen serie.

Asbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu