Blink?
Etter mange forsøk fikk jeg tatt dette bildet. Imøteser kommentarer
Fornøyd
Bildet inngår i albumet Fugler - Fugler i nærområdet
Utstyr
  • Nikon d200
  • 300/2.8 + 1.4
  • Brennvidde420mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1000s
  • Filmtypeiso 320
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger586
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_189354} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Robin S.

Fin positur på fuglen og fin bakgrunn, men det mangler en del på skarpheten på hode/øyne. Når det gjelder vingene synes jeg de bør være enten helt skarpe eller tydelig bevegelsesuskarpe. Her blir det litt midt i mellom. Kanskje du skulle brukt litt mindre blender?
Terje S.

Flott bilde i vakkert lys Vegard. Vet selv hvor vanskelig det er å få skarpheten på rett plass i farten fugler opererer med. Her mener jeg skarpheten ligger i skulderbladet på skarven. Lykke til videre
Vegard L.

Takk til dere. Å ta bilde av fugler i luften er en stor utfordring. Vanskligere enn jeg hadde trodd.
Mvh Vegard
Kurt S.

Du sier det selv: Å ta bilder av fugler i flukt er ikke enkelt. Når det er litt avstand blir det nok enda litt mer vrient.
Kanskje skulle du prøvd med enda raskere lukkertid. Da måtte du nok skrudd opp isoèn enda litt, men det tåler nok kameraet ditt uten at det blir støy.
Uansett: Slett ikke dårlig. Det er bare en lett uskarphet som ikke forringer bildet vesentlig.
En tøff fugl som målbevisst, og med stivt blikk, suser avgårde mot sitt mål.
Et fint bilde for din samling.
Mvh Kurt

Steinulf L.

Tror du har mye å gå på mht ISO'en. Her har du valgt deg litt av en utfordring. Imøteser resultatene.
Kjell Sigurd S.

Bra utsnitt og en flott fanget fugl. Mangler noe på skarphet men jeg er enig med Kurt i at dette ikke forringer bildet vesentlig.

Å få skarpe fluktbilder vet alle som har prøvd, er vanskelig. Om 1/1000 er nok til å få skarpe vinger er jo også bla. avhengig av fulgeart, utstyr og teknikk. Det viktigste må være at hode og øyne har god skarphet. Bevegelsesutskarphet i vingene synes jeg bare gir bildet nødvendig liv.

Liker uansett bildet ditt.

Kjell S
Odd Tore S.

Gjennomtrengende grønt blikk på denne typen, lavvinget og rask i uttrykket.
På fuglebilder synes jeg gjerne at det er viktig med skarphet på hode og kropp, mens vingene gjerne kan være nokså uskarpe for å styrke opplevelsen av dynamikk.
Litt uskarphet er gjerne et problem.
Slik sola står nå i forhold til skjermen tror jeg at jeg ser litt uskarphet, men det er veldig vanskelig å bedømme. Uansett er dette et bra treff, og etter det jeg har sett her, går det unna under flukten med disse fuglene.
Odd Tore
Vegard L.

Takk til dere.
Det er ikke mye uskarphet på hode og kropp, men det kan kanskje gjøres bedre. Skarven flyr temmelig fort og man må ha litt flaks for å få alt til å stemme.
Mvh Vegard
Tom A. T.

Det første jeg ser her når bildet åpnes er øyet, og der konsentreres også blikket. Den ørlille mangelen på skarphet gjør etter min mening ingen skade med såpass romslig utsnitt. Liker at det er litt luftrom foran fuglen.
Severdig fluktbilde.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu