Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger126
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_18950} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
stian w.

absrakt..
syntes det er litt for kornete og urent på denne type bilde, syntes ikke gråtonene er pene nok for å gjøre det spennende og fint,
som jeg tror det kunne blitt..


Aleksander J.

Veldig interessant med sin simplicity og linjer.
Morten B.

Tøft!!
Hva er det??
Bjarne R.

Enkelt og fint med fine linjer og godt avstemte flater. Virker litt for kornete og blasst til å være topp.
Vetle R.

hmmmm.. ligner på et rayogram.
Avsluttet .

Fine linjer og godt avstemte flater, for å sitere Bjarne, men det holder ikke: Det som så lovende ut på tommelfingerneglen (nekter å skrive mer engelsk i dag) har en skrikende mangel på struktur og stofflighet, noe som ellers kunne båret bildet.
Birna R.

Dette fungerer rett og slett ikke i webformatet. Kanskje det kunne ha gjort det i stort format, men altså ikke her og nå som vist. Klapper sammen tonemessig og kornstrukturen blir bare grøt. Dessverre.
Thorfinn B.

synes det fungerer bra, selv om jeg kan være enig i bl.a. toneomfanget. Ser litt mellomm fingra, og har dermed ingen problemer med å like dette bildet som mange av dine andre bilder med gode komposisjoner og spennende uttrykk.
Magne S.

Takk for alle kommentarer. Bildet tok jeg når jeg satt på en terasse i Praha i vente på en duggfrisk. Det verste er at jeg faktisk ikke husker hva det er (og det skyldes i k k e for mange duggfriske) jeg tok bilde av. Bildet er forøvrig helt ubehandlet.
Carsten A.

Vel, her ble jeg litt skuffet etter thumbnailen, men trolig ikke så mye som andre. Er vel mest enig med Thorfinn her. Til tross for at en fin kornstruktur er omtrent umulig å gjengi i små formater og/eller på web, syns jeg likevel at bildet har gir et fint inntrykk, fin flatebruk. BRA!
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu