Firfirsle
Utstyr
  • Canon 30D
  • Canon 300/4 IS
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger271
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_189625} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Oddgeir N.

Bra.

Dei grønne kvistane til høgre tar oppmerksomheit, uten å tilføre noko. Ikkje minst fordi vi les ned mot høgre og fokuset vårt har det med å automatisk ende der (kvar er logoen på ei reklame - nesten alltid nede til høgre - tilfeldig?)

Ville kanskje valgt eit perspektiv meir på bakkenivå, på linje med firfisla. Har du et bilde uten kvisten?
Ole P.

Bra jobbet - de er raske de små karene der. Du har virkelig fått til fargespillet og mønsteret i skinnet. Moro å kunne studere det så detaljert og skarpt på bildet. Vakker og facinerende liten skapning. Enig med ON at det grønne nederst i høyre hjørne blir litt for dominerende. Men den lille fisla er godt fanget. ytterligere plusspoeng om du hadde fått med hele halen og at den var skarp hele veien.
MVH
ORP
Ann F.

For å slippe å forfatte noen godord selv, kopierer jeg Ole P.'s ord til mine.
(Sleipt? Javisst.)

Mvh Ann

P.S. OK da - en liten egenytring til slutt, - det gjør ikke noe om du beskjærer ca. 1/2 og vel så det fra venstre bildekant inn til firfirsla. Dyret er det mest interessante, og det er miljø nok igjen likevel.
Odd Tore S.

En rask liten rakker som kan ligge helt stille ganske lenge innenfor rekkevidden til en 300 mm om den tror at den er usynlig.
Jeg vet ikke om det var tilfelle her, men i så fall skulle jeg gjerne sett mer hale og større dybdeskarphet. 1/1000 er vel å ta hardt i når den ikke er i farta, og med IS har du mye å gå på.
Det som er skarpt, er bra, og steinen gir en fin bakgrunn.
Odd Tore
ingeborg w.

Flotte farger og mye detaljer på denne. Savner hele halen og kvistene forstyrrer en del. Neste gang kanskje du er mer heldig med hvor den ligger.
Trond B.

Takker for kommentarer. Bilde er tatt på bakkenivå med firfirsla,når den sitter på en stein som står nesten vertikalt. Det gjør att det ser ut som bilde er tatt rett ovenfra. Ser att grankvistene virker forstyrrende.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu