'' Ved fjorden ''
Kveldstemning mot Bø i Flakstad.
Utstyr
  • nikon d70
  • 18 - 70 mm
  • Brennvidde18mmmm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/250s
  • Filmtypeiso 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger468
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_189695} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Atle Q.
Dette var et kjempebilde.. Aldeles nydelig motiv og nydelig lys borte på fjellet, får litt sånn gammel nasjonalromantikk følelse av bildet. Perfekt eksponering. Bildet er ørlite ''soft'' , noe som kanskje skyldes den lille blenderåpningen (f13), skarpheten faller nemlig litt når du går over f8 men det funker forsåvidt, du kan evt skarpe opp litt i Photoshop.
mvh Atle
Oddgeir N.
Går det noko alltidgjeldande skille på f11? Eg vil seie dette er forskjellig fra objektiv til objektiv kor desse ''grensen'' går.

Eg synes fargane fungerer godt saman; det er eit relativt smalt farge spekter, og ingen ''framande'' fargar utover dette - det er fint.

Men eg synes den høgre sida av bilete er for ''død'', den fungerer ikkje som ein kontrast, som det kunne ha vore om skilnaden var større. Dette blir for meg berre ei grå ''stripe''. Kan du beskjære eller øke kontrasten?

ingeborg w.
Et flott bilde hvor lyset og fargene gjør mye av bildet. Ellers er størrelsen på husene viktig for å få fram hvor stort landskapet egentlig er.
Kurt S.
Et nyydelig lys, flotte farger og veldig fint med speilingene i det stille havet.
Her viser du Lofoten på sitt vakreste.
Tror likevel jeg ville forandret litt på utsnittet.
For meg blir fjelltoppen med det fine lyset i som et interessepunkt i bildet.
Dette burde vært mer i henhold til det gyldne snitt.
Dersom du beskjærer fra høyre og inn til den første fliken av hav og samtidig tar et par cm av himmelen vil du få dette til å fungere.
Du får da samtidig litt mindre midtstilt horisont.
Skyene som går i en lett diagonal oppover himmelen forsterker komposisjonen godt.
Med et slikt utsnitt vil du få et bilde som blir helt kongebra for å si det slik-:)
Malerisk og vakkert.
Mvh Kurt
Marcus R.
Vakkert motiv og for det meste et vakkert bilde, men har du brukt grad-nd-filter eller gjort øvre delen av himmelen mørkere i PS? ...den virker mistenkelig lav i hele toneleiet, som om du har senket hele tone-hierarkiet uten å justere balanse og farge-metning. Virker i hvertfall unaturlig på meg.
Chr. G.
Nasjonalromantikk er det, mangler bare en fisker som skuer utover det storslåtte landskapet. Henger meg på anmerkninger om komposisjon.
Kjell Sigurd S.
For et flott landskap! Jeg synes du har gjort mye bra i fht. komp, men støtter KS sitt forslag om kutt fra v og oppe. Den midtstilte horisonten er det jeg reagerer mest på. Bildet fungerer veldig bra sånn det er nå også. Fin norgesreklame dette her.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu