Overdose
Ville lage et skittent bilde av en narkodose sett fra 1.persons perspektiv ( enkelte vil nok henge seg opp i vinklinga, men la gå...)
Et bilde inspirert av en virkelighet de fleste av oss ikke kjenner til. Valgte S/H på armene for å fremheve kontraster, men samtidig vise den grimme fargen på ''heroinet'' for understreke poenget.
Utstyr
  • Canon 350d
  • Sigma EX DG 24-70mm
  • Blender-
  • FilmtypeCF
  • Nei
  • Annet2 bilder slått sammen
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger510
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_189729} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Geir F.

ok bilde men for meg virker vinkelen sprøyta blir satt veldig feil. Sprøyta må settes på skrått og ikke rett på som det ser ut her.
-geir f-
Kristian E.

Kunne kansje fått frem det skitne bedre. Hendene er for fine, de er for det første rene, men det der må jo være det første skuddet? Vet ikke helt hvor lett det er å få til...
Kamran K.

bra ide, tittelen og bilde går to helt forskjellige veier, når jeg hører overdose tenker jeg skitne slitne hender, det der så litt mere lege hender ut synes jeg, bra valg av farger

MVH K.K
Rune O.

Synes hele bildet er veldig sterilt, jeg. Får ikke noen ''skitten'' følelse av det.

Bildet er likevel bra utført i henhold til den beskrevne fremgangsmåten.
Lars Øyvind N.

takk for synspunktene på dette bildet! Skjønner poengene deres, tror oxo jeg ordla meg litt feil ord når jeg skreiv ''skittent'' ettersom dette fort kan tolkes bokstavelig (mente mer i retning av ubehagelig). Tenkte ikke spesifikt på en narkoman fra Plata når jeg fikk ideen ( finnes ''finere'' narkomaner oxo ).

Mvh
Lars Ø
monica b.

jeg syns bilde blir for rent, skulle heller hatt akers elva i bakgrunn eller et falleferdig hus eller noe som symboliserer narkis livet... men vær sin smak.. god ide da!
Geir F.

Det som var ok med bildet er at du ikke stigmatiserer narkomane. Narkomane er ikke nødvendigsis verken skitne, fæle eller vanker langs Akerselva. Narkomane kan være som deg eller meg...
Dette var faktisk styrken med bildet...
-geir f-
David H.

Fargebruken og mangel på den synes jeg var bra. At bakgrunnen er steril og hendene rene ser jeg mer som et tegn på at det finnes misbrukere fra alle samfunnslag, bare at noen skjuler det bedre enn andre. Jeg mener du får frem det og er der enig med Geir.

For en småbarnsfar som nettopp har vært på sykehuset med sønnen og sett mange sprøyter, blir vinkelen og stedet sprøyta settes feil, og da virker det for oppstilt. Mister for mye av budskapet på det.



Kjersti F.

God ide! Ser jo på resten av bildene dine at du er en kløpper i redigeringa!
Jeg liker det faktum at hendene er rene, ettersom det er en kjent sak at narkomane finnes i alle samfunnslag. Men, som tidligere nevnt, blir vinklenen på sprøyta feil. Jeg er ingen spesialist på å sette skudd (heldigvis, får jeg vel si), men settes ikke sprøytene også lenger opp mot albueleddet? Jeg ser jo at du har truffet rett på ei blodåre, så det er mulig jeg er helt på viddene. Uansett bør vinkelen forandres. Kanskje kan også hånden få en skygge rundt spissen, for å illustrere blåflekk?
Uansett; godt jobba. Dette er en sjanger du behersker til fulle!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu