Dagens konfirmanter
Tre av mine søskenbarn sto til konfirmasjon idag, her er de.
Er fornøyd med effekten
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-08 01:07:27
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 1d Mark II
  • Canon EF 70-200mm f2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger745
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_190113} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
thomas m.

utrolig stilig bilde! veldig fint med at bildet er utbrennt, og kreativt gjort med fargane til rosane..fint opstilling til jentane du valgte, fint utsnitt og..
ikkje noko negativt å seie eigentleg..uten tvil det beste bilde som står i bildegalleriet akkurat nå! :-)
bravo!

mvh, T M
Amund Blix A.

At håret til blondinene gror inn i bakgrunnen er slett ikke bra, blir veldig fort irriterende og ødeleggende for bildet, etter min mening. Jeg liker heller ikke den gyselige roser-i-rødt-resten-i-svart/hvitt, men det er nå min personlige smak... Et bilde som ser greit ut i første omgang, men som ikke tåler en fingransking er min ''dom''. Men jentene er sikkert fornøyd.

Mvh

Amund
John Andre A.

Absolutt fint ja.
Men mangler det som gjør at jeg kan si meg enig i at det er av de fineste som er her nå. Der er smaken ulik.
Amund peker på et par viktige ting her, men utover det tenker jeg at det ihvertfall er et litt annerledes konfirmasjonsbilde, og ja, jeg tror nok jentene er fornøyd:-)
John
Avsluttet .

Alt er sagt. Har intet å tilføye.

men jeg vil se originalen.


Ingunn
Eli L.

Absolutt et annerledes konfirmasjonsfoto som nok trioen liker. Personlig er jeg ikke tilhenger av fargeelementer i sorthvit bilder og synes ikke det er pent her heller. Hver og en av jentene ser ut til å være i sin egen verden og jeg savner å se øynene til henne helt til venstre. Bildet kler softingen og fremstår som passe søtt!
Anya K.

du burde få frem håret til blondinene..!! Ellers synes jeg det var flott og kreativt..! Jeg pleier heller ikke like farge i s/h bilder, men her synes jeg det funker..

Mvh anya
Trond Reidar T.

Fint bilde, pene jenter.. Men Den eneste jeg får ordentlig kontakt med er jenta til høyre, de to andre blir litt fraværende..

Mvh Trond
Avsluttet .

Jeg synes du bør lage to bilder. Ett med jentene til venstre og ett med jenta til høre.
Kanskje litt lyst, men jeg liker at håret til blondinene brenner ut.

Fint konfirmasjonsbilde. Annerledes.
Vegard V.

Jeg synes effekten her var kjempe fin! Og et fint Konfirmasjonsbilde.
Kan du forklare lett hvordan du gjorde det? Reiner med at du har brukt Photoshop (e.l)

-Vegard
Thomas A.

Jeg har justert litt levels og curves. Maskert ut rosene slik at de ikke mister farge i B/W behandlingen, gjort om bilde til B/W, brukt USM, lagt til en slags Glamor filter for å få den spesielle effekten. Så har jeg malt bakgrunnen.

Ikke allt er gjort i denne rekefølgen, men nesten...

mvh
Thomas Andersen
http://www.thomasfoto.com
Wigdis W.

Krativt, annerledes og knallbra !!!!!
Nina R.

er det redigering du satser på, eller fotografering? hadde likt dette bildet om det var spennende uten redigering også.. men kjempe fint som redigert altså. men er litt juks.
Thomas A.

Til Nina

Det er en endeløs diskusjon om hva som er juks eller ikke, finnes nok forum hvor dette tas opp, så det gidder jeg ikke her. Jeg satser på begge deler, da jeg mener man også må redigere bilder som man tar, for å oppnå diverse resultat. Har man ikke tilgang på hvit bakgrunn så får man ''lage''.

Du beskjærer og oppskarper bilder du også (sikkert) og det er vell ikke juks det...
Avsluttet .

Jeg liker dette bildet. Det har blitt veldig stilig etter jobber du har gjort i Photoshop, men - jeg savner en litt bedre oppstilling av jentene. Jeg synes det blir veldig rotete, siden to av de står samlet mens jenta til høyre står litt mer for seg selv. Regner med at dette ikke er gjort med vilje, i så fall - hvorfor? Det meste har blitt sagt, håret etc.

Men som flere har sagt, det er annerledes! Noe som er veldig positivt! ;)

D
Thomas A.

Dette er nok en ''snapshoot''. Ingen ting var så veldig planlagt her... Helt enig med at jenten burde stått annerledes.

Eneste ''symboliken'' med oppstillingen måtte være at de to jenten som bor sammen er naboer (ene bor i 1 etg. og andre bor i 2 etg.) jenta som står alene bor 1 mil fra de andre.... :-)
Nina R.

jo er enig i det du sier, men dette bildet er ganske vanlig fotoalbumsbilde uten redigering liksom. liker bare redigering om man bruker det til å forsterke farger eller skape et spennende øyeblikk. Men greia er med dette bildet, ikke vondt ment, at det var veldig vanlig uten redigering. Å fint at du gjorde et vanlig bilde til et spennende bilde. Men det jeg mener er bare at jeg tror ikke du satset på et spennende bilde da du tok det. For det er ganske vanlig. så tror du bare var i en konfirmasjon eller hva du nå var å bare knipset et bilde slik alle gjør. Men av meg får du skryt av redigeringa ikke fotograferinga. Men du må ikke missforstå meg heller. For prøver ikke å være frekk. prøver bare å få fram mitt poeng om redigering.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu