Skogbrann
dramatikk når skogen tar full fyr
ganske fornøyd til og være en av de første bildene jeg tar med digitalt speilrefleks
Utstyr
  • canon eos 350d
  • 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_190547} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ole E.

Veldig bra, utrolig dramatikk i bildet. Jeg tror jeg skjønner hva du prøver på med treet og komposisjonen, men her synes jeg det bare kommer i veien for hovedmotivet, som tross alt er skog brannen. Men alt i alt, veldig bra!
Atle M.

Takk skal du ha Ole.

Jeg prøvde og få til en brytning i bildet med det friske treet i forgrunnen,flammene og sola som blir dekket til av røyk men ser helt klart at treet kanskje forstyrrer helheten her.Mulig jeg er på villspor her så gi meg noen tips til hvordan dere ville gjort det.På forhånd tusen takk

Mvh Atle
Johannes S.

Hei Ole,
Treet er bare forstyrrende for det flotte motivet du har i bakgrunnen. Her er det flott lys og fine former i skogen. alt dette er gjengitt flott, med en god eksponering, men treet kommer bare i veien. Fotografi handler mest om å forenkle, ta vekk uønskede ting, gjennom hvilket utsnitt man velger.
Hvis man prøver å få med mest mulig forskjellig i et bilde blir som regel ikke noe bra. Når man kommer over slike motiver som dette er det også lurt å prøve mange forskjellige utsnitt, og tenk enkelt.
MVH Johannes
Johannes S.

Hei Atle, her ble det vist en liten feilkoblig av navn..
Beklager. ;)
MVH Johannes
willy m.

Flott bilde men er også enig i tidligere kommentarer..det var en dramatisk brann og jeg dekket den i to døgn og solgte et liknende bilde til dagbladet..du kan se det her og sammenlikne hvis du vil http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/05/06/465418.html
mvh willy
Atle M.

hei willy.tok også bilder hele helgen av brannen og har endel bilder som viser dramatikken på nært hold.skal prøve og få lagt inn flere etterhvert.ellers tusen takk for konstruktiv kritikk til alle som har kommentert bildet til nå.
ingeborg w.

Skjønner ideen med treet i forgrunnen, men det er litt dominerende og stort i billedflaten synes jeg. Kanskje et mindre, slankt, tre i fullstørrelse med en stripe lyng eller gress hadde gjort seg som forgrunn i bildet. Ser ut som du står på andre siden av et vann og det kunne det kanskje være mulig. Ellers god eksponering mye dramatikk som du sier.
Ann F.

Enig ang. treet, et slankt lite tre med få greiner ville ikke sperret utsikten mot motivet så mye, det ville tilført noe mer positivt.
I tillegg synes hele bildet å helle noe mot venstre.
Utrolig nydelig lysskinn i vannet. Synd det kommer av noe så dramatisk ødeleggende som en brann og ikke av kveldslys.

mvh Ann
Atle M.

takker igjen! jeg blir iallefall inspirert til og ta flere bilder selv om disse motivene er noe en håper ikke dukker opp igjen med det første kanskje.dess mere jeg ser på motivet dess mer forstyrrende virker treet så jeg er helt klart enig med resten her :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu