Wood Anemone
Can't resist joining the traditional hvitveis club and posting my version - with English common name. They are such beautiful, tough little flowers. I look forward to seeing them every year.
This is the best I can do without a Micro/macro lens.
Bildet inngår i albumet Plants and Flowers -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikon AF Nikkor 50mm 1:1.8 D
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger255
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_190570} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Steinulf L.

De to blomstene danner en fin diagonal i bildet. Fint at du ikke falt for fristelsen å kun fotografere en blomst fra siden. Omliggende miljø - som her - hever billedopplevelsen.
Roger K.

Hei hei, Ann!
Helt enig med Steinulf sin kommentar. Velplassert fokus og et meget behagelig bilde å se på. Her synes jeg det meste er gjort riktig og ingen småpirk å lure frem. Våren gir forventninger og bilde forsterker følelsen av det. Vakkert.

Mvh RK
Tone A.

Hei Ann!
Flott kvitveisbilde med skarpe detaljar på den fremste kvitveisen og fint lys-og skuggespel både på kronblada, blada og skogsbunnen. Her har du fått fram kvitveisen i sitt naturlege miljø med bakgrunnen som er meir dus og med kvitveisen bak i diagonalen. Her kjem bladform og linjer skarpt fram i forgrunnen. Det er godt at ikkje alle brukar makro-objektiv, slik at nokre viser meir av det naturlege miljøet rundt.
Det veks ikkje kvitveisar på Jæren, så dette syntes eg var eit vakkert kvitveisbilde med ein fin komposisjon og fine vårfargar med ei fin miljøskildring. Kvitveisane lyser opp som stjerner i alt det grøne.
:) Tone
Ann T.

Takk til alle for positive tilbakemeldinger! Ønsker dere en riktig fin dag.
Hilsen, Ann
Tone H.

PÅ svart bakgrunn kom da fram ei fin kvit ramma rundt da vakre bildet. Beskjærer du litt øve og litt til høgre for den kvitveisen som er nærmest så får du enda eit fint bilde. ;) Berre eit tips. Men kopier bilde først så du ikkje ødelegger originalen. ;) HA ein fin dag..
Ann F.

Fint dust sollys, til stede uten å dominere. Det GÅR AN å få sollyset til å spille på lag, selv om det oftere enn ikke ødelegger med for hardt lys og skygger.

Om noen beskjæring i det hele tatt, en liten tanke fra venstre og noe fra bunnen for å få hovedblomsten plassert helt i det gyldne snitt. Diagonalen mellom blomstene er vesentlig, med beskjæring som foreslått av Tone H blir bildet mer ordinært, rakt på av en enkelt blomst.
Så jeg synes du ikke skal beskjære den uskarpe blomsten.

Mvh navnesøstra
Bente K.

Et naturlig bilde av hvitveisen slik vi finner den ute i skogen nå. Her har du med de naturlige omgivelsene, noe som gir et godt stemningsbilde fra skogsturene nå. Skarpt og fint der det skal være skarpt.
Skal noe beskjæres her ville jeg tatt litt fra venstre side.
mvh Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu