En av mange fristelser!
Første delmål i ternas fruejakt.
Det er som med mange andre fugler og dyr, de må overtales. Det nytter ikke å bare sitte på knausen å se etter damer. Han må jakte, kjempe og være kar. En kjent metode for å få fast følge, er å først få fast fisk, for deretter å friste den fremtidige frune til frustrasjon. Hyling og skriking. Et litt skittent knep som ternehannen benytter er å gi dama gaven, for deretter å snappe den rett ut av nebbet igjen, og vipps så er den borte.
Utstyr
  • Nikon D200
  • nikon 300mm AF-S, f/2,8 + 1,4 konv
  • Brennvidde420mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBør betraktes i fullformat
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger427
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191011} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Robin J.
Fin situasjon og sammen med din tekst forteller dette en historie. God skarphet og fine farger.Dette bilde syntes jeg var pent.
Mvh RJ
Roy H.
Fantastisk. Alt ser ut til å stemme i bildene dine. Farger, fokus, skarphet, komposisjon osv. Og som vanlig en flott historie til bildet. Bra.
Skulle gjerne visst hvor mange bilder som går i søppla for hver av disse.
Mvh Roy
Nils B.
Takker for hyggelige tilbakemeldinger.
Roy: Når det gjelder denne typen, ikke Flygende, modeller så blir det ikke mange som går i søppla. Men med nitidig forundersøkelser om hvor de lander, hvordan de oppfører seg så vil du i mange tilfeller oppleve at du faktisk kan forutse handlingen. Når de derimot er i lufta så må jeg jo innrømme at det er bra jeg er digital. Men, likevell så er tid, humør, pågansmot og ikke minst forutsigbbarhet gode hjelpere. Dette sammen med god kunskap om kamera, lysfohold og eg godt stativ så funker det.
Steinulf L.
Herlig historie og et teknisk meget godt bilde. Svært så bra.
Kurt S.
Historien din kan nok overføres på oss mennesker også-:)
Et flott fugle- og vårbilde.
Det gule på bergene kvikket opp bildet en masse.
Det samme med rødfargen på fuglene.
Det ble en lett og fin vårstemning i dette vakre bildet.
Mvh Kurt
Ketil K.
Flott nærmest skulpturelle positurer i et nydelig bilde! Litt menneskeliggjøring i historien er morsomt og treffende. Og glimt i øget har de begge to her. Fargene gjør dessuten bildet malerisk og severdig, og bakgrunnen passer godt til resten av bildet.
Carsten A.
Virkelig fint bilde, som naturillustrasjon, billedmessig og teknisk. Jeg ser du skriver i din profil at øvelse gjør mester. Tydelig at du har øvd deg skikkelig, det bærer dette klart preg av, for å si det slik!

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu