dancing in the Sun
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-20 10:50:52
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger638
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191565} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Mari W.
Dette var pent - utrolig flott lys og farger.. Litt synd med de to mest uskarpe dottene helt fremst, det går kanskje ann å klone dem vekk? Liker utsnittet.

Bra :)
Peter M.
Veldig enig med Mari W, de uskarpe dottene stjeler litt unødig oppmerksomhet. Men du har fanget et ellers fint motiv. Jeg får en god indre rohet av å se på det lenge :-)
Behagelige farger.

Peter.M
Inger-Lise S.
Et nydelig bilde! Vakkert lys og fine fargetoner. Jeg syns ikke dette bildet trenger kloning..

Inger-Lise
Odd Tore S.
Interessant vinkling og fargebruk. Måten strå og ulldustene lyses opp på er dekorativ, stort pluss for bildet.
Fargen kan være typisk for lav sol kombinert med nær motlys. Plagsom i mange forbindelser, men kan gjøre seg her.
Vinklingen som gir så mye mer og mindre utbrent flate i toppen synes jeg det kan være grunn til å diskutere. For meg er det i alle fall de nederste 2/3 av bildet som gir mest.
Plasseringen av fokus med uskarpe elementer i forgrunnen er ukonvensjonell, men gjerne ''in''. Om man er i det hjørnet, kan det bygge opp under følelsen av dansing.
Jeg tror likevel at jeg ville angrepet dette temaet litt annerledes: Konsentrasjon om duskene som står mot mørk bakgrunn, liten blender for stor dybdeskarphet og lang lukkertid, og så satse på samarbeidsvillig vind som får toppen av plantene til å danse, mens basis står i ro.
Enkelt? Hadde det vært enkelt, hadde jeg forlengst lagt ut et slikt bilde på dotten, men lys og vind har aldri spilt bra nok på lag til nå.
Odd Tore
Peter W.
Stämningsfullt med en lite vemodig känsla över sig. Ljuset har du fångat på ett mycket tilltalande sätt och de vama färgonerna kommer till sin rätt här. Gillar verkligen känslan som du har fått fram här Ingebjörg!

Mvh Peter
Inger Anne Maritsdotter V.
Absolutt severdig og stemningsfullt.
Litt uheldig med det utbrente øverst, satt en stund og vurderte om bildet kanskje hadde blitt bedre om den delen ble kuttet bort. Konkluderte med at bildet i grunn er fint nok som det er, trenger ikke være teknisk ''perfekt'' for at det skal være et vakkert bilde, som eg syns dette er.

Inger Anne
Elin I.
Du kan sånne fine, skjøre stemninger. Det her var kjempefint
Trenger ikke noe kloning for min del
Kurt S.
Tror jeg ville tatt bort en del av det lyse i toppen.
Et motiv som dette, og i denne flotte belysningen, gir mange muligheter.
Odd-Tore nevner noe. Variasjon i lukkertid etc.
Du valgte å ha det som dette og det ble vakkert.
Litt dans og litt ro.
Absolutt severdig.
Mvh Kurt
Fred S.
Duskmyrull i motlys er ingen dum ide, selv om den kanskje ikke er så original. Her har du valgt et rødlig kveldslys, og har fått fram en fin sommerstemning. Liker bildet ditt, men er også iusikker på et par av de mest uskarpe myrullene; nemlig den omtrent i midten av flokken, og det med det største ''hodet'' over kanten. Tror muligens jeg ville ha forsøkt å fjerne dem.
Men ellers; en smak både av kyst-og fjellsommer dette.

vh fred
Espen A. I.
Åå, dette var bare nydelig. En rolig og fin stemning man kan beundre lenge, tror dette er noe av det beste fra din side, traff meg midt i hjerterota :-D

mvh Espen
Bente K.
Myrull gir meg egen stemning. Her i motlys mot en lav sol kom de helt til sin rett med en varm glød attåt. Litt gullskimmer har du også fått med. Her har du fanget fjellturens sjarm. Dersom du kloner bort noen av de uskarpe i forkant, vil du få en renere komposisjon.
mvh Bente
ingebjørg fyrileiv g.
Tusen takk for alle kommentarer!

Har prøvd med på å klone litt, men det ble nok ikke så vellykket..
Selv føler jeg at de ''uønskede'' må være der.
Legger ut en cropet versjon.

~ingebjørg

Odd Tore S.
Veldig viktig det du sier om at du selv føler at de uønskete må være der.
Det er DITT bilde.
Vi andre bare prøver å dreie det i vår retning, slik vi ville tatt det.
Ta det som innspill, prøv det gjerne, og se om det gir bildet noe som du kanskje ikke hadde tenkt på eller oppdaget.
Men bildet og idéene bak det og med det er dine, og DU bestemmer!
Stå på!
Odd Tore
ingebjørg fyrileiv g.
Selvfølgelig, Odd Tore! Det er akkurat det som er så flott; å få høre andres meninger og hva de liker. Om ikke, hadde jeg ikke vært der jeg er idag:)
ingebjørg
Kristel S.
Hei Ingebjørg!
Jeg har sett på dette bildet tidligere, men desverre ikke hatt særlig med tid til å være aktiv her inne. Travelt blir det nok framover også, men jeg er fast bestemt på å prøve å ha en viss aktivitet her før ferien begynner i juni en gang.
Dette bildet står for meg som et av de nydeligste du har vist her inne. Det uskarpe i for- og bakgrunn opplever jeg som et godt bidrag til å gi rom, og synes også leder det blikket på en god måte. Trygt og bekymringsløst, varmt, men med litt frisk bris rivende i pelsen. Noen nyter det i det stille, mens andre tar mer av, kanskje de hørte noen bra riff i vinden?
Liker dette veldig godt!
Mvh Kristel.
Avsluttet .
Som små ljusbollar står de där och vajjar i vinden.. En riktigt stämningsfull motljusbild där version 2 synes mig vara den bästa. Växterna kommer till sin rätt och blir inte utmanövrerad av den något utfrätta himlen. Riktigt vackert!
Mvh
Elisabeth
Oda Lystrup H.
et a dine mest stemningsfulle og fine bilder.
vakkert var det.

Oda:)
Tone A.
Hei Ingebjørg!
Dette bildet oser av sommarstemning ei ein varm kveld. varme Rødbruntonarog varmet lys speiselt på stilkane og myrulltoppane har lyse og gylne fargetonar i kontrast mot den rødbrune. Pga tittelen så må dei uskarpe myrullblomane vera med, pga at dei gir liv til bildet og dansar. Kuttinga i versjon 2 er for drastisk synes eg. Kva med eit kutt ca.2cm øverst i versjon?Den lyse himmelen høyrer med og gir kontrast, spesielt den bua bakkekanten gir ein fineffekt til bildet.
Eit nydeleg bilde med sommarstemning og eit varmt lys, som har eit flott uttrykk.
:) Tone
Tina E.
Vakkert :-) Gir meg en god varm følelse
Ina W.
Dette likte jeg veldig godt, noe med fargene, lyset og stemningen. Vakkert! Likte begge versjonene.

Ina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu