Halve meg
Bildet inngår i albumet Portrett -
Utstyr
  • Nikon D2X
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger679
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_174781} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Alexander W.
Vakkert og skarpt...

Hånden tar kanskje litt for mye av oppmerksomheten?
Ingvill Helen K.
Ja, handa tar nok kan litt mykje av oppmerksomheta.....mulig eg burde dempe den litt. Eg ser at den blir litt stor også....men samtidig så er det litt meininga.
Anya K.
Det er ingenting som er vanskeligere å ha med på bilder enn hender.. her har du nesten greid det.. Hånden ser litt stor ut, litt gale proposjoner her. Ellers er det tøft lyssatt!

Anya
Kjell Sigurd S.
Spennende komposisjon. Jeg synes ikke at hånden er for stor, den stjeler naturligvis noe oppmerksomhet først men tvinger (ihvertfall mitt) blikket innover i bildet til ansiktet. Hånden dekker såvidt større bildeflate enn ansiktet og jeg synes derfor at proposjonene er bra. Likte lyssettingen veldig godt.

Kjell S
Jørgen S.
Det første jeg tenkte var at hånden virket altfor stor, men når jeg har sett litt på det så synes jeg det var et vakkert bilde og deilig belyst. Likte veldig godt rammen på det også. Absolutt inspirerende.

mvh

Jørgen Sulen
Kristoffer L.
Et fint selvportrett, av en virkelig flott modell. ;-) Belysningen er fin og myk, og gir en god følelse av form og tekstur. Elementene er godt disponert i bildeflaten. Hånden gjør bildet passe abstrahert, og tilfører tolkningsrom. Den direkte blikkontakten er helt sentral. Bildet er enkelt, rent, sterkt og direkte - og er et godt eksempel på hvor få virkemidler en egentlig behøver.

Har nå tittet litt på de andre bildene dine også. Her var det mye fint! Jeg kommer nok til å følge med på nye bilder du legger ut.

- Kristoffer
Kristoffer L.
Ehh... her var jeg nok litt for rask. I farten tok jeg åpenbart tittelen (''Halve meg'') litt for bokstavelig, og trodde det var et selvportrett. Beklager! Bildekommentaren står jeg selvfølgelig ved likevel. Bildet er knallbra. ;-)

- Kristoffer
Ingvill Helen K.
Ja, du var kanskje litt kjapp i avtrekkeren der KL, men det gjør ikkje noke det. Det skulle gjerne vert meg, men det er altså da mi vakre venninne - om det så skulle vere fleire som lurte...
Avsluttet .
hei ingvill,
takk for din kommentar-jeg gleder meg.
du har mange fine bilder-dette likker jeg særlig!

hilsen ulle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu