Lofotmiljø
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger406
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191745} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ida-Mari T.

Hei!

Dette var et fint bilde! God komposisjon, fine farger og nyyydelig landskap :) Du har fanget lofot miljøet godt, som på så mange av de andre bildene dine!

Mvh Ida-Mari
Johannes V.

Hei,
fint bilde. Jeg liker kontrasten du får frem mellom den fargerike forgrunnen og den mørke og ''ville'' bakgrunnen. Bra dybde, fine farger og god komp ellers. Jeg likte dette bildet, føler det formidler lofotmiljøet bra. Godt jobbet! Skulle jeg pirke på noe så måtte det bli disse streken på himmelen, er det strømledninger? De var i alle fall litt forstyrrende syns jeg.

Mvh
Johannes
Fred S.

Flott bilde som jeg måtte nyte etappevis pga bredden. Av en eller grunn kunne jeg ha tenkt meg bildet bare med den røde løa, den står i flott kontrast til de svarte fjellene i bakgrunnen. Den utbrente veggen på våningshuset er et lite minus. Når jeg så scroller tilbake har jeg stor sans for buen som bakkekammen lager opp mot fjellsiden til venstre. Denne buen gjør kompen i bildet spesiell og fin.

vh fred
Robin J.

Flott bilde fra flott miljø. Er dette Myrland og en av gårdene der?
Mvh RJ
Bjørn S.

Nydelig bilde og god stemning! Bra dybde - dveler lenge med bildet når jeg ser på det.

Mvh Bjørn
Camilla S.

Hei på deg!

Dette likte jeg!
Veldig god bruk av flater i bildet, inndelingene er passe med luft, himmel, bakke, fjell osv.
Ble veldig facinert av å se på dette motivet, gresset ser veldig grønt og vårlig ut, mens forgrunnen er preget av frost. Skydekket ved fjellet er lagt omtrent i tåke. Spennende bilde, veldig mange flotte detaljer!

-Camilla
Eliza A.

Utrolig vakkert!!
Mektig landskap!!

Eliza
Monica M.

Dette likte jeg veldig godt! Syns du har fått fram ei karrig og rå stemning som ofte preger Lofotnaturen. De klare, fine fargene i front og de närmest sort-hvite fjellene i bakgrunnen er med på å forsterke intrykket.
Flatefordelinga med mye himmel, passer veldig godt til dette motivet.
BRA :-)

Hilsen
Monica
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu