Luciffer får rødt kort og blir utvist fra himmelen.
Bibelhistorien er fæle greier, masse blodig gørr.
Slik jeg forestiller meg lysengelens endeligt i de himmelske saler.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikor 28 - 105mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetMasse gøy.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger730
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_192134} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Erik B.

Hei Helge!
Oh yes, dette liker vi! Veldig passende stemning i bildet, og omgivelsene er imponerende laget. Jeg er litt fascinert over hvordan du så ofte bruker deg selv i bildene dine. Inspirert av El Greco? Knallbra dette. Anbefales.

Hilsen Erik.
Bjørn H.

Hei, det her var bare tøft.godt manipulert og en setting og storry som sitter:)
Mvh.Bjørn
Lars-Anders M.

Jeg ryser. Men visst er det bra.
Matz S.

10 poeng til Sørlandet! Holder på å gjøre meg i boksa her oppe i Trøndelag. Tviler på at jeg kommer til å støtte på noe mer underholdende i kveld. Helge, dommeren over den fallene engelen/djevelen... herlig! Bra comp. og montasje er det i tillegg - bare litt mer luft på høyre siden hadde ikke gjort noe.
To hands down for din Luciffer - for meg din beste collage! Hilsen Matz
Gerry F.

all honnør til deg! veldig fint mani bilde...skulle ønske bakgrunnen var ekte da...men dette er et av de beste bildene fra deg...du har fått frem en konsis melding og dramaet i bilder viser til nettopp det...

litt utbrent på han helt til venstre, men ellers flawless...


mer av dette!!!!!!!!!!!!!

gerry
Jacob V.

Hei, Helge

Liker bakgrunnen din. Er det du som har laget den? I tilfelle, bra jobbet.
Jeg liker kompen, settingen og hvordan du har jobbet med bildet. En fin blanding av 3d og ''virklighet''.


Mvh


Jacob
svein v.

likte bildet godt, men stiller meg kritisk til bildeinnholdet. Rart at du fremstiller Lucifer med hendene trykt ned i ansiktet på den måten.
Torbjørn K.

Er det Lusifer som har hendene i ansiktet? Trodde kanskje det var han svarte?
Hvorfor batman-effekten?
Hvorfor så svart og trist?
Hvor er vingene til englene?

Torbjørn
Kamran I.

Hei Helge,

Bra bilde fra deg som vanlig. Syns den er meget delikat som den er, hadde man begynt med batman effekter*utstyr*på englene kunne det fort ha blitt for mye, syns jeg.

mvh,

-Kamran-
Geir F.

Hei Helge.
Her overgår du deg selv enda en gang.
Jeg så nok likevel for meg denne scenen som noe mer voldsom. Et slag som ender med at Michael skjærer en flerre av himmelen og sender Lucifer hodestups ned. En slik scene krever kanskje litt for mye scenografi til at det lar seg gjøre sånn uten videre skulle jeg tro.

Det gjør egentlig ingen ting for du formidler hele greia på en overbevisene måte, og som du sikkert vet har jeg sansen for det lille anstrøk av humor du har i det fleste bildene dine. Og dette er ike noe unntak i så måte.

Denne scenen er slik at man nesten synes litt synd på Lucifer stakkar. Som et rødt kort når han egentlig nesten ikke skulle hatt gult en gang.

Så spør jeg meg selv til slutt: Hva blir neste sprell. Jeg venter tålmodig på deg og følger med.

-geir f-
Helge R.

Hei alle sammen og takk for kjempefine tilbakemeldinger!! Til Erik, takk for anbefalingen!!

Bakgrunnen til bildet er modelert i DAZ 3d, utfordringen er å legge den inn i riktig vinkel til det andre som skjer i bildet.
De kuttekledde er div. selvpotrett fra verandaen i Almuñecar. Det ble jo en del bilder, paseoen går like framfor meg og det hente at forbipasernede stanset og stirret storøyd på den flagrende gestalten som føk fram og tilbake på verandaen i 3.
Jeg gikk gjennom bildene for å se hvem som var brukbare til ett eller annet, jeg hadde noen munker i tankene uten at det bildet ble særlig spennede.
Da jeg fikk klippet ut noen stykker dukket en spessiell historie opp i tankene mine, Luciffer, lysengelen som ble fordrevet fra de himmelske saler, kirkens beste venn, djevelen, for hva hadde vel prestene vært uten ham?? Jeg kunne lage min framstilling av den store finalen i vennskapet mellom Gud og Djevelen.
Selvsagt kunne det skje under Herrens vrede, ild og lyn og 17. mai med fyrverkeri på en gang, masse effekter.
Da liker jeg bedre dette uttrykket. Jeg vokste opp med en ilustrert Bibel, digert beist av en bok fra 30 årene. Der var det bilder, helt for jævelige bilder fra de mest groteske historiene som bibelen er full av. Naturalistiske tegninger av de siste menneskene som klamrer seg til et skjær mens herrens syndeflod er på veg for å drukne dem, nifse greier.
Mitt bilde er litt i i den tradisjonen, realistisk, litt sprøtt, satt litt på spissen.
Bildet har ligget en stund, det var først i går jeg ble enig med meg selv i hvor Luciffer skulle stå.
Igjen takk for at dere er innom og at noen sier sin mening om bildet, det er det som gir meg mot til å fortsette med denne galskapen, hilsen
:)Helge

Alexander L.

He he he he, kolt!!!!

Xander
Judit W.

Hei Helge!

Exciting photo again! I do like the story/stories what you tell us every time, especially because I can continue them in my mind. Perfect composition with very good setting, colours and tones! GREAT!

Judit :)
John Andre A.

Det meste er sagt her, og stemmer bra med min oppfatning. et av dine bedre (igjen)!
tydelig at du holder på en stund med dine manipulasjoner!
En annen ting jeg liker: at du deler HVA du har gjort/hvordan du har gått fram. Tross alt er det en av godene med forumet, tenker jeg da! For galleri kan man lage seg på egen hånd i alle mulige varianter og legge ut på webben. Men her har man mulighet til å lære av hverandre, og samtidig få konstruktiv feedback på det man driver med, enten det er hobby eller profesjon.
John
Sigrun F.

Vakkert bilde!!
Gjennomføringen er enormt bra!! :)
I like it very much!!
Hilsen, Sigi
Avsluttet .

Hei!

Et bilde man kan titte lenge på....flott utført jobb. Tror det meste er sagt her

Mvh Jon M
Trond Reidar T.

Dette virket veldig gjennomført! hvor lang tid har du brukt på dette?

Mvh Trond
Tobias L.

Du er god du....det skal du ha.
Helge R.

Hei og takk for kommentarer, det er morro å få gode tilbakemeldinger på et så sært bilde som dette.
Til TRT, tok nesten 500 bilder før jeg ble fornøyd, det var gøy, lettere rusa på naturens nektar, god musikk på spilleren, brukte Doors til dette bildet. Det tok meg et par timer ett par dager i strekk. Bildene ble soteret og jeg klippet ut en drøss figurer som jeg prøvde opp og ned, hit og dit. Satt til sist igjen med figurene slik de står på bildet.
Så var jeg på DAZ 3d og hentet tronen og resten av bakgrunnen, hoppet fram og tilbake mellom DAZ og PS for å få riktig vinkel og plassering av bakgrunnen. Jeg var innom BRYCE for å sette litt lys før det hele var på plass i PS.
Hvor lang tid??? Husker at jeg hørte gjennom alle Doors CDene mine og det er noen stykker, både en og to ganger før jeg var fornøyd med bildet.
Det er tilblivelsesprossesen i et bilde som dette som er spennende, jeg har det aldri så gøy som når jeg leker med meg selv, det var en lang dags ferd mot natt før Luciffer kom seg ut, hilsen
:)Helge
Trond Reidar T.

Ikke noe å si på musikksmaken i allfall! ;)

Jeg sier bare: ''LA Woman'' og ''Wild Child''

Mvh Trond
Knut-Inge J.

Ja, her er det berre å ta av seg hatten og hettene..... Drivande bra og eit imponerande stykke arbeid. Eit tablå som står heilt på eigne bein - også uten tittel. Syns eg kjenner vibbar frå When the music's over, The End etc.
Du VIL også tydeleg noko med bildene dine, men også denne gongen syns eg nok at du i dine eigne kommentarar bidrar litt til myte-segmenteringar. (Lucifer-legenden er f.eks. definitivt ikkje henta frå bibelhistorien - heller ikkje navnet Lucifer, og - når høyrde nokon sist at ein prest snakka om djevelen....? Derimot kjenner eg ein del prestar som vågar å kalla mykje av dævelskapen i vår tid med sitt rette navn.)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu