Hva tenker du på?
Bildet inngår i albumet cementerio -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger101
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_19236} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Henning J.

Hva jeg tenker når jeg så dette? Livet og døden, herfra til evigheten...

Et barn som konfronteres med døden er vel i utgangspunktet sterkt for de fleste av oss. Dette bildet er derimot ikke særlig dramatisk, noe som døden heller ikke alltid behøver å være.

Hva er tanken bakom bildet? Bildet er rolig og pent; assosiasjonene til døden blir ikke vonde, dramatiske eller spesiellt sørgelige. Hva gjenstår da av følelser relatert til døden? Vemod, ettertanke?

Bildet er bra i seg selv, men jeg savner litt mer 'følelse'. Som det er presentert her når stemningen ikke helt frem. Til meg iallefall. Men det vekker tanker. Bra! Håper du jobber videre på samme tema og med samme utgangspunkt.

mvh Henning,
Marcelo V.

Skal det Henning. Dette var egentlig en søndagstur og vi stoppet ved Leinstrand kirke her i Trondheim og vandret litt rundt i det fine været. Skal fortelle deg at det kom mange spørsmål frem under denne lille turen. Så bildet representerer møtet mellom et barn og kirkegårdens symboler for ettertanke. Det trenger ikke å være så dramatisk i seg selv, men mye inntrykker, ja.
Takk for kommentar.
Hilsen
Marcelo
Hege Helen R.

Hei Marcelo fint bilde du har!!
Ser ut til at vi har samme tema, og at begge var på kirkrgårdsbesøk på søndag. jeg har bare et bilde med dette tema og ønsker deg lykke til videre med serien
Hilsen Hege ;-)
Tanja S.

Synes bildet var veldig bra, tittelen synes jeg passer veldig godt, enn kan mange ganger undre seg over hva de små pjokkene tenker om døden, selv om de stiller aldri så mange spørsmål... jeg likte det

Mvh
Tanja
Carl Martin N.

Yepp, et tankevekkende bilde. Godt!
Erlend M.

Pent og stemningsfullt bilde! Fin komposisjon. Enig i det som er sagt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu