Russekort
Utstyr
  • D50
  • 18-55 DX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger346
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_192640} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Thomas M.
nok et bra bilde fra deg. fin beskrivelse av situasjonen.

Thomas Mørch
jarle p.
bra bilde..liker utrykket..gir meg en glede =)

-jp-
Christian Erik B.
Et stort øyeblikk for et lite menneske! Liker smilet hennes idet hun studerer dagens fangst. Ikke den mest spennende kameravinkelen jeg har sett, men uttrykket veier opp for det.

Mvh CEB
Avsluttet .
Flott uttrykk. Rekken med russ på vei bortover gir en touch.

Men lurer på om du rett og slett kunne kuttet et lite stykke under kjolen. Tok meg friheten å prøve, personlig syns jeg det funket. Man får enda mer fokus på det som er viktig: uttrykket, kortene og russen.

Bra fanget!

Irmelin

Avsluttet .
Går litt fort i svingene. Mente et lite stykke under jakken, den er jo strengt tatt kuttet rett under kjolen fra før av.

Beklager!

irmelin
Dag B.
Hei !

Du har mange fine bilder, du er flink til å fange øyeblikk... noe du virkelig har gjort her. Synes ikke resten med bildet er så veldig spennende her, men det gjør jo ikke noe...for her er det ikke noe å lure på når det gjelder budskapet.
mvh Dag
Stig Børre E.
Takk for hyggelige kommentarer. Vet det er litt ''snapshot'' preg over dette. Ting skjer fort, så jeg rakk kun to eksponeringer før noen bunadskledde madamer sperret utsikten... :-)

StigB
Geir F.
Hei
Kan kanskje være enig med Irmelin, men for meg kunne du gjerne kuttet i overkant også. Fått bort klærne på overkroppen så man bare ser bena og de røde buksene. Da hadde du også sluppet den orange posen og den hvite jakken osv og fått et enda mer konsentrert bildeutrykk og skrellet bort det uvesentlige.
''Snapshot''? Ja kanskje, men det er definitivt ikke noe negativt, tvert i mot. Her har du fanget situasjonen der og da og til riktig tid. Jenta er yr av glede over å ha sikret seg nye russekort. Uvitende om de to skattene som ligger og venter på henne på asfalten.

Synes dette var et fortellende bilde som oser av tilstedeværelse og spontanitet. Derfor likte jeg dette meget godt.

-geir f-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu