Føtter
Dette er et bilde jeg tok av mine egne føtter :p litt pinlig, men synes uansett resultatet ble bra, så da håper jeg ingen tenker på hvordan føttene mine ser ut, men mere på bildet ;p Jeg holder føttene opp i lufta mot en vegg. Så slapp jeg alt rotet mitt i bakgrunnen også ;) Da kan det ikke bli bedre bilde vettu :p
Jeg liker at det er føtter. For noen kan føtter være ekkelt. Men samtidi kan det være flott når man får det på et bilde synes jeg. Det jeg ikke liker er at det er mine føtter, men på den annen side er det litt gøy det også.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-23 20:21:51
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon eos 350D
  • Det som hører med.
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger548
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_192710} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Lasse S.

Hei! Jeg synes det ble et godt bilde av dette. Fin komposisjon hvor du får en interessant form på mellomrommet mellom føttene. Fin tone i bildet også. Det jeg ikke liker er at navnetrekket ditt ødelegger det tomrommet som er under høyre fot, som er viktig for balansen i bildet. Jeg synes i det hele tatt ikke noe om signatur i billedflaten. Men som sagt: et fint bilde (og ikke noe galt med føttene :).
Nina R.

takk takk :) jo grunnen til navnet er jo fordi jeg bruker det som en slags copyright når jeg ikke har et ekte copyrightmerke da :) så er ikke meningen at det skal være signatur i bildet. Er bare fordi det er eneste måten jeg kanskje kan få beholde bildene selv :) ikke det at jeg tror noen er interreserte i å ta bildet, men man vet aldri. :)
Ole E.

Stilig! God plassering av føttene i forhold til hverandre, det blir en spennende linje mellom dem. Fine føtter også.
Nina R.

hehe, takker;)
Erik B.

Liker linjen mellom føttene. Ville kanskje prøvd det i s/h. Når det gjelder ''signatur'' på bilder, så må du huske at andre kan laste ned bildet ditt så mye de vil, men det er fortsatt du som har originalfilen liggende. :)

Hilsen Erik.
Nina R.

heihei.. takk for inlegg :) s/h? hva mener du da?
joda, vet jo det. Men om de tar dette, må de nesten klippe bort en del av bildet, å da blir det dårlig. ellers så kan de jo redigere det bort om de orker. Men med navn satser jeg på at ingen gidder ;) heh. Har jo orginalene uten navn på. så har ikke navnet fordi det ser så innmari fint ut. Kun fordi jeg ikke har noen andre copyrightmerker jeg kan sette på..
Eli L.

Fine linjer og føttene ser glade ut. Synd bildet er litt pixlete og uskarpt, men dette er jo et motiv du kan jobbe mer med siden føttene er der hele tiden!
Nina R.

takk takk :) kan det med uskarphet ha med å gjøre at bildet er forminsket?
Ole E.

'kan det med uskarphet ha med å gjøre at bildet er forminsket?''

Bildet er veldig kraftig komprimert og det mistet da følgelig mye skarphet i tillegg til at det introduseres jpeg-artefakter. Bildene her på foto.no kan være inntil 300 kb, ditt er ca 13 kb, selvfølgelig vil man da miste mye informasjon. Holder du deg over 100 kb, vil bildene i de fleste tilfeller fremstå mye bedre.
willy m.

Hei Nina. Først vil jeg si at dette bildet liker jeg godt. Det er en god komposisjon av et nokså vanlig motiv,men vanlig behøver ikke være kjedelig:). Ser av utstyret ditt at du bruker canon 350d.(har det samme selv og er fornøyd).. Husk å stille inn på at du bare tar bilder i raw format. Dette gjør at ved å bruke medfølgende programvare kan lage dem om til tiff. noe som er det mest brukte formatet og trygt å bruke. Hvis du har tilgang til photoshop eller llignende, kan du enkelt forminske bilde ved å bruke save til web og da se hvor stor jpg filen blir. Når det gjelder copyright så må du leve med frykten for at andre kan ''ta''bildet ditt, men dette vil være en uskreven regel om at man ikke gjør. Hvis du mot formodning oppdager dette kan man kreve 3 ganger prisen for bildet. Selv har dette aldri skjedd med meg. husk å aldri gi fra deg raw filen. Ellers kan du selge tiff filen din til hvem du vil. Ellers skriver du at bildene ikke er behandlet. Her vil jeg nevne at alle bilder bør gjerne behandles på en eller annen måte. Dette er det nok litt delte meninger om men hvis man tilbereder et filmbasert bilde i et ''gammeldags mørkerom'' så gjøres også etterbehandling og manipulering her. I dag kalles gjerne denne etterbehandlingen digitalt mørkeromsarbeid og er allment akseptert,kanskje bortsett fra hos enkelte fotografer som sverger til det fototekniske. dette blir i såfall et valg den enkelte tar:)) lykke til med fotograferingen og stol på deg selv og dine valg:))))))))
mvh willy
Nina R.

Takk Ole Endresen :)

Takk til deg åsså Willy marthinussen :)
Takk for gode råd. Det trengs når man er så ung og uvitende, så det hjelper på med masse råd, hjelp og veiledning. Vet selv ikke hvilke meninger jeg har om redigering. Tror det kan være fint noen ganger, mens andre ganger er det like fint å la bilde være slik det er, naturlig. I tillegg mener jeg at for å bli en god fotograf må man lære seg å ta fine bilder uten hjelp av redigering. Det er for mange som fusker med bildene sine, som egentlig kanskje ikke er så flink til å ta bilder. Alle (som kan å redigere) kan få til et fint bilde ut av et stygt bilde, men kan de å fotografere? så det er bittelitt juks noen ganger. Men fint for å framheve farger og fjerne småting. Inntil videre lar jeg bildene mine være slik de er. Man må lære sseg om redigering åsså, og tror jeg starter med å lære meg mer om fotografering :)
Avsluttet .

Hei Nina,

Takk for kritikk på bildene mine.
Stilig bildet dette du har lagt ut. Tøffe linjer mellom føttene dine. Fint portrett av den lille jenteungen.
Dette med tatoeringer er ikke bare og bare, liker ikke å klone, men har gjort det på en verson. Er enig at det ikke bestandig tar seg ut på ett aktbilde.

Lykke til med fotograferingen. Se og komenter bilder, det lærer du masse av, samt knipps i vei.


Mvh

Tommy
Nina R.

takker ;)
neida, men så lenge du klarer å retusjere de bort går det jo greit. På noen bilder kan det jo også være stilig, men noen ganger må de bare bort desverre.
Sissel N.

Herlig komposisjon, rent og stilfult! Takker for kommentarer!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu