Kira
Var i studio, lyssetting er jaggu ikke enkle saker..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-25 18:01:53
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger833
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193020} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Steinulf L.
Synes du har litt mye luft i toppen. Modellen er litt varm i kinnene og de fremstår litt blanke. Kjeded ville jeg klonet bort. Fin glød i øynene. Slettes ikke dumt dette.
Terje K.
Enig med Steinulf i beskjæringen, men liker best fargene i ver 1.
Fint portrett og fint lys, men jeg ser du har to lysblink i øynene. Mener å ha lest en gang, at ideelt skal man lyssette, slik at bare ett syns i øynene :-S Har vistnok noe med at vi bare har ei sol....
Men som sagt likte jeg dette jeg :-)

Terje
Bjørn H.
v1 med litt mindre luft, ville ha ønsket modellen hevet ansiktet noe som gjør at lyset ofte sitter bedre,den røffe stilen kler henne, om du ønsker jevnere hudtoner kan du ev, etterjustere i p.s. med en ren fargetone og brush.
Bra blikk.
Mvh. Bjørn
Eirik H.
Eg synest du har tatt alt for hardt i med fargane. Det ser ut som om ho har sovna i solariumet og smørt seg inn med gulrotkrem etterpå.
Ole Martin T.
Er det bare på min skjerm at v2 ser helt unaturlig ut. Virker som om du har dradd kurven ut av et naturlig stille og felter på jakken og i håret ser helt feil ut.
Ellers synes jeg hele bildet er blasst, og det ser nesten ut som om det er et papirbilde som er scannet på en dårlig scanner.
Sorry, men jeg synes ikke dette er i nærheten av andre ting du har lagt ut her før.

mvh - Ole Martin
Geir F.
Hei Linde
Et portrett med uttrykk her, men dra mer i spakene. Spesielt det sorte er veldig blast. Øker du kontrasten her vil du se du får mer smelll i bildet med en gang.
-geir f-
jarle p.
dette syns jeg var bra,men er enig med GF .. prøv å øke kontrasten litt...v2 var bedre syns jeg..ser ikke unaturlig her...

-jp-
Bjørn H.
Eirik, en sak er kommentarer på bildegalleriet,men her når fotografen ønsker kreative tilbakemeldinger blir slike tilbakemeldinger som du gir meningsløse og du bør heller avstå fra komm.
Bjørn
Eirik H.
Bjørn: Eg gir tilbakemelding på fotografen sitt val av fargebruk i det aktuelle biletet. Eg synest fargane er virkeleg groteske, og det er bakgrunnen for den andre setninga i min kommentar. Kommentaren er kort, ja, men den seier jo akkurat det eg har å innvende mot biletet. Det er opp til fotografen å ta stilling til kommentaren og eventuelt ta den til følgje.

Eg kan ikkje skjønne kva du meinar med biletegalleriet i denne samanhengen. Dette biletet er jo lagt ut på biletekritikken, og med ønskje om ærlege tilbakemeldingar.

Linda: Beklagar at eg legg inn to kommentarar under ditt bilete. Min kommentar rettar seg berre mot fargane i dette biletet, og sjølvsagt ikkje mot dine evner som fotograf :)
Amund Blix A.
Såpass nære portretter krever kontroll på det tekniske, både når det gjelder skarphet og toneforløp. Her faller begge deler igjennom, og man sitter igjen med et skralt bilde av en pen modell. Her kan jeg bare spekulere, men det kan se ut som bildet i utgangspunktet er undereksponert, og lysnet i ettertid, med påfølgende trøbbel med hudtoner og støy.

Og er fullstendig enig med Eirik her. Skjønner ikke grunnen til Bjørn Hatlings innvending.

Mvh

Amund
Bjørn H.
Det jeg mener, kun objektivt. er tilbakemeldinger som bidrar,og ikke mer enn det,Amund.
Linde G.
Hei Eirik og Amund

Jeg har lest deres innlegg med stor interesse. Når sannheten skal frem så er spekulasjonene til Amund rett oppunder sannheten. jeg lærer mest av ''ris'' , mens ros er det som gjør at du fortsetter å legge ut. Men risen er viktig for meg, for bare da skjerper jeg meg og jeg ser helt klart de tingene dere påpeker. Enig også. Bildet ble undereksponet, jeg dro i spakene i PS og tenkte at det ble brukbart. Men det er mye støy der og bakgrunnen er skral. Det er bare det at modellen var så sabla pen ! !
Takker for den oppmerksomheten jeg kan få !

Hlisen
Linde Gilberg
Kamran I.
Hei,
Pen modell men ikke så pent formidlet.. Det meste er egentlig sagt, og syns bl.a. Erik har et godt poeng her... Men liker gulrotkaken din jeg:P

mvh,
-Kamran-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu