Vandring
Bildet er av min datter fotografert på Vollane utenfor Horten i kveld. Fuglene er lagt inn i etterkant. Det eneste som er gjort i tillegg er fargekorrigeringer.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger413
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193125} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Joárr Larsson B.

Hei. Er ikke så veldig glad i manipulerte bilder, det er mer kunst for meg enn foto, men syns likevel du har fått til et stemningsfullt bilde :) Litt eventyrlig. Fint syns jeg ivertfall det ble.

Joar
Knut-Inge J.

Vakkert dette. Flott lys på personen, som ''konfigurerer'' opninga i trea bak. Syns derimot ikkje at fuglane utan vidare tilfører bildet noko. Kva med eit endå lavare kamerastandpunkt + (kanskje) eit lite steg nærare....?
Jacob V.

Hei, Geir


Flott lys. Nesten litt drømmeaktig/eventyrlig. Jeg synes fuglene tliførte noe ekstra til bildet. Det ''lille ekstra'' om du vil kalle det for det. Jeg er for så vidt litt enig med KIJ om at et steg nærmere kunne ha gjort seg. Men alt i alt så er bildet flott. Synes du leverer kvalitet hver gang du legger ut noe her.


Mvh


Jacob
Helge L.

Hei,

dette likte jeg godt. Helt enig med forrige ''taler'' om at fuglene nettopp er det som tilfører den ekstra tvisten til bildet, det lager en helt spesiell stemning. En fascinerende komposisjon også, liker godt trekant-tematikken, den er akkurat passe fremtredende på en måte, og opptrer i fint varierte former. Så på noen av de andre bildene dine også, og du har virkelig mye fine ting. Gleder meg til å se mer!
mvh
Helge
Espen A. I.

oj, veldig hypno bilde som faller rett i hodet på meg som en stor sten og lager mange tanker. Liker stilen din, fortsett og imponér.

mvh Espen
Stig Børre E.

Hei Geir.
Jeg syns komposisjonen og tonene er nær det perfekte. Veldig flott. Sliter litt med å se poenget med fuglene. Helt klart en fin flate å kopiere inn fuglene på - men hvorfor? Syns treet til høyre i lysningen trekker litt negativ oppmerksomhet.
Men jeg syns bildet er flott - jeg er bare i det ekstremt kritiske hjørnet i kveld...

StigB
Helge R.

Hei Geir!!
Spennede plassering, litt ut av senter. Pippippene er jeg mer usikker på, kanskje det blir en eller to for mye??? Jeg ville også plassert føttene ute på grusen brutt litt av det symetriske..
Stemningen i komposisjonen er god, ponsjoen og det lange håret tilfører bildet det lille ekstra som skal til.
Lysert og fargene er praktfulle, totalt får du et pluss i boka for dette bildet, hilsen
:)Helge
ingeborg w.

Bildet er fint komponert. Trærne er en fin ramme. Det er viktig at hun har litt luft rundt seg. Jeg synes fuglene passer godt inn. Pleier hun å fly rundt med teppe på seg eller sa du hun skulle gjøre det?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu