Ro
Bildet inngår i albumet Tulipanvariasjoner 2006 - Innfall og utfall
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF Micro Nikkor 55mm 1:2,8
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/30s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger449
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193212} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
jarle p.

hey steinulf...nok engang imponerer du meg med flotte farger å meget bra skarphet..dette er 10\10

-jp-
Roy H.

Nydelig. Komposisjon, skarphet, farger og den uskarpe bakgrunnen sitter som et skudd. Veldig bra.
Mvh Roy
Inger Anne Maritsdotter V.

Flott tulipanbilde med fine maleriske diffuse toner i bakgrunnen.

Inger Anne
Ole E.

Skarpt og fint blomsterbilde med spreke farger.
Inge S.

Hei.
En meget fargerik ro:-)
Meget klart og fin dus bakgrunn.

Mvh Inge
Kurt S.

Vet ikke helt om tittelen står så veldig bra til bildet.
Jeg blir faktisk litt ''oppgeara'' av å se på dette. Friske og nydelige farger som fyller meg med energi og glede over våren.
Litt usikker på om det rosa feltet til venstre over tulipanen ble litt for intenst. Tror nesten det. Det skulle gå greit å dempe det bare litt.
Uansett et superfint bilde.
Lekkert!
Mvh Kurt


Stig Børre E.

Her har du truffet svært godt med det meste. Komposisjon, fokus, dybdeskarphet og ikke minst farger. Flott!

StigB
Kjell Sigurd S.

Tulipaner er vakre og denne gjør ingen skam på familien. Fin fokus og herlige farger. Litt usikker på om den kanskje blir litt vel midtstilt. Kanskje et lite kutt fra venstre? Uansett et fint bilde synes jeg.

Kjell S
Espen A. I.

Pent og enkelt, ikke noe mer og si om den saken :-)

mvh Espen
Avsluttet .

Hei Steinulf
Vakkert tulipanbilde. Gode farver og skarpheten sitter bra på hovedmotivet. Vet ikke helt, men synes bakgrunnen er litt for mye farverikt som stjeler litt oppmerksomhet!

mvh arild
Valter K.

Meget flott bilde av en av våre vakreste hageblomster.
Mvh
Valter K.
Tone A.

Eit vakkert tulipanbilde med den einslege tulipanen som står i lyset med dei duse fargerike tulipanane mest i ring bak. Flott skarphetsplan på tulipanen i forgrunnen med flotte detaljar, spesielt på ytterkantane av kronblada med fine linjer. Her er lyset flott på den skarpe tulipanen og på dei duse rosatona tulipanane bak er det eit meir hardare lys.
Ro står godt som tittel med den einslege tulipanen mot dei fargerike tulipanane i bakgrunnen. Flotte fargar og blada har fine vårlege grøntonar. Har du tatt dette bildet ute, og kva farge har du på paraplyen for å skjerma mot sola?
:) Tone
Anne-Lise B.

Nydelig tulipanbilde, fine skarpe farger, fin bakgrunn.
Likte dette veldig godt:-)

Mvh Anne-Lise
Steinulf L.

Takk for kommentarer. Tone, det er tatt innendørs på en gråværsdag. Bildet er forøvrig forstørret til 50*38 cm,trykket på lerret og henger nå på stueveggen min.
Stine J.

Hei Steinulf,

Du er god på tulipanbilder, så også her. Fargene og lyset er flotte.

mvh Stine
Janne L.

Bildet er så stort at jeg må skrolle opp og ned for å se det. Men det ser veldig velkomponert ut. Jeg liker at hele tulipanen er skarp. Fine farger og fint lys. Et sommerbilde.
Janne
Åsmund I.

Tulipaner er fine. Flotte farger på hovedmotiv og bakgrunn.En bakgrunn som er fin, jeg synes ikke den stjeler for mye oppmerksomhet, men gir hovedmotivet et miljø å flyte inn i uten at det drukner. Skarpheten er ok, men delen av hovedmotivet nærmest kameraet ser ut til å ha kommet ørlite grann for nærme. Er litt uskarpt. Ellers upåklagelig skarphet på blomsten. Enig i at det muligens ble noe for midtstilt, mulig du kan forsøke å kutte litt i venstre bildekant?
Et pent bilde, behagelig å se på.

Mvh Åsmund
Ann T.

Mange gode ord er allerede sagt Steinulf. Jeg er også enig med Kurt S. at dette bilde med en eksplosjon av farger passe ikke helt bra med tittelen ''Ro'', ikke for meg ihvertfall. Dette er et pent tulipan bilde full av liv og farger. Lyset er også meget bra.
Hilsen, Ann
Torbjørn K.

Meget bra dette her. Det jeg først og fremst liker er at du har gjort det så naturlig. Fint behagelig lys, avtonede farger og diffust fokus. Har sans for at du har såpass avdempet og mørk bakgrunn, noe som gjør at hovedmotivet stikker seg enda bedre frem.

Torbjørn
Jóhann Á.

Hei Steinulf!

Et kjempebilde hvor fargene virkelig kommer fram. Fint valg av fokusplan. Skulle jeg gjort noen forandringer, ville jeg kuttet så vidt på venstre siden. Men bildet står bra som det er nå, du verden!

MvH, Johann
Birger J.

Lekre farger og fint fokus, og ikke minst så har du holdt deg unna denne soft-fristelsen i PS.
May-Anita E.

Takk for kommentaren, Steinulf! Sånne ting er nyttige for meg å høre. :)
Ellers må jeg si at dette bildet absolutt falt i smak! Fokus akkurat der det bør være, ganske enkelt og vakkert. Eneste som skurrer litt i mine øyne er plasseringen av 'hovedblomsten', uten at jeg helt kan sette fingeren på hva som er rart. Kanskje burde det være litt mindre luft til venstre? Men det er visst nevnt før, ser jeg nå..
Deilig bilde var det uansett :)

M.
Tone B.

Vakkert Steinulf!

Fargerikt og fint fokusplan. Bra bruk av dybdeskarphet.

mvh Tone
ingeborg w.

Her er det god bruk av dybdeskarhet og skarphet. Fargene er friske. Det er ikke ro jeg først og fremst tenker på når jeg ser de fargene.
Avsluttet .

Utrolig rike og vakre farger i dette tulpanbilde! Meget severdig. Den gjør seg sikkert godt på veggen din tenker jeg :o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu