tenker
dette er min bror som poserer foran kameraet.

jeg har prøvd å få frem en situasjon hvor en person tenker om han skal ta livet sitt eller ikke.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-27 01:22:06
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon d70s
  • 18-70mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger341
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193264} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ole Marius L.

Det skal nevnes at jeg har tatt to bilder, så slått de sammen. Meningen var at han skulle se mot kameraet, og ha et speilbilde av seg selv i speilet. Men sånn ble det ikke dessverre.

Skal også si at hvis det hadde skjedd, så hadde han spurt om hjelp til seerne, nå står han bare og tenker hvis du vil tolke det den veien.
Trond Reidar T.

Har sett et lignende bilde her før, så originalt er det nok ikke. Du leker med et følsomt tema som har skapt debatt før, selv hadde jeg ikke lagt ut et slikt bilde, men det er meg...

Teknisk: Forbinder ikke alt det lyse i bildet med selvmordstanker, så der har du bommet litt. Uttrykket på modellen er heller ikke så overbevisende.
Ser også at hanen er spent, mao har han bestemt seg for å trekke av.

Utover det har jeg ingenting å si...

Mvh Trond
Ole Marius L.

Takk for svaret. Jeg er enig med at lyset ikke bringer så særlig mye selvmordstemning inn i bildet. Men man kan jo kanskje også se på det som en drøm? Det kan tolkes på veldig mange forskjellige måter.

Ang. at det lager debatt; jeg har postet dette andre steder på nettet også og har fått tilbake meldinger. Jeg vet det er et veldig følsomt tema, men som hobby-fotograf så synes jeg det er lov til å prøve seg frem litt.
Avsluttet .

jeg vil bare kommentere påstanden med at siden hanen er spent må han ha bestemt seg for å trekke av. hanen blir spent når man tar ladegrep på pistolen, og det i seg selv betyr ikke at han har tenkt å trekke av. man har fortsatt et valg, og det er om han skal trykke inn avtrekkeren eller ikke.
Avsluttet .

Sykt bra bilde! Så mer ut som å komme fra en film eller noe, likte svart hvit versjonen best!
Avsluttet .

Versjon 1 er best. Hvis du vil få frem en mer dyster følelse, må du gjøre bildet mørkere. Uttrykket hans er heller ikke overbevisende. Men ideen var veldig god, og du har elegant fått til å satt sammen de to bildene :)
Ole Marius L.

Takk Camilla. Ang. lyset jeg har brukt så kan man jo tenke seg også at dette er en drøm. Man må nesten analysere bilder ordentlig for at man kan begynne å tenke på andre ting.

Det er ihvertfall slik jeg tenker.

Tusen takk for kommentarer.
Avsluttet .

Vel, jeg oppfatter denne personen som ganske vellykket og fornøyd. Så da blir det litt ulogisk for meg at han skulle holde en pistol. Men for all del så kan folk tolke det forskjellig. Stå på, du ^^
Ole Marius L.

Tenk om alle hadde tenkt likt :/
Karl-Peder S.

Heisann! Morsomt å se folk fra Dyret her også.. ;)
Jeg tror jeg tolker dette bildet litt annerledes enn de fleste.. Det nevnes at han ser for lykkelig ut, og at alt det lyse i bildet ikke minner om selvmordstanker.. Jeg tolker dette som at han ser lyst på døden, at han snart kommer til paradis osv..
Ellers ser jeg jo også en annen tolkningsmulighet her, som sikkert er helt på jordet: At han kanskje har slitt med selvmordstanker før, og står og tenker tilbake på det nå.. Det vil jo kanskje også være en slags lykkefølelse; lettelsen over å være ferdig med det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu