Katt i sort og hvitt
Vet ikke hva jeg tenkte på... det bare ble sånn...
Bildet er ikke bearbeidet, bare fjernet litt brennesle og annet rusk og rask i bakgrunnnen og klonet noen andre planter for at bakgrunnen skullle bli ok.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger384
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193284} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Knut-Inge J.

....og det er jo det som er så flott - det berre blir sånn! Og fullstendig umogleg å gjenskapa. Gåtefullt og artig.
Jan Frode A.

Ofte kan det være like så greit å ikke vite hva en tenkte på akkurat der og da, for svaret dukker kanskje opp senere en gang, og muligens i ymse versjoner ;-)I alle fall har du laget et spontant bilde som en kan spinne tanker og historier rundt. Et motiv som er veldig kledelig i sort/hvitt-formatet. Sånn som jeg ser bildet, er katta og posituren til denne, det lille ekstra som gjør bildet. Akkurat passe underfundig.

mvh Jan Frode

Espen A. I.

Abstrakt og morsomt at du SELV innrømmer det. Artig! :-)

mvh Espen
Helge R.

HGei Geir!!
Kan hende at du har Da Vinci koden og Maria myten i bakhodet, ubevist så klart, men likevel. Katten er heksens dyr, sammen med ravnen, symbolsk beveger du deg på tynn is, pass på at ikke en ortodoks kaster stein fra sitt glasshus, da blir du våt på beina.
Jeg liker måten hun holder hånden på, hender er ofte problematiske, her fungerer det topp.
Det er morsomt at du legger ut slike bilder på en ellers ganske konservativ dott, hilsen
:)Helge
Janne L.

Hei.
Jeg kom til å tenke på en skapning med katten sin. Godt at du ikke har med hodet, for jeg ser for meg et hekse ansikt eller noe monsterlignende. Du viser akkuratt nok til å pirre nyskjerrigheten.
Janne
Jacob V.

Hei, Geir

Her pirrer du min nysgjerrighet. Du får meg til å lure på hva som skjuler seg under her. Der som også falt i smak er at personen har en utstrakt hånd....hva vil vedkommende?? Det er et godt spørsmål.


Mvh

Jacob
Stig Børre E.

Spesielt. Et høyst merkelig bilde. Må bare si at det er morsomt med folk som deg. Alltid noe nytt og aldri noe kjedelig. Liker den røffe beskjæringen. Skaper litt mystikk i bildet. Fint komponert. Bakgrunnen syns jeg ikke holder mål. Ser for mye gjentagende mønstre. Det blir litt for åpenbart at det har vært en del kloning her. Syns også at bakgrunnen kunne vært en del mørkere.

StigB
Geir F.

Takk, stig Børre
Du har rett. For mye i kloning i bakgrunnen. Kanskje jeg fikser på det senere.
-geir f-

Bente K.

Selv om det ''bare ble sånn'' synes jeg dette alikevel ble litt underfundig. Eller kanskje det var grunnen? Det ble ihverfall et bilde jeg la merke til, og som jeg måtte fundere litt over. Jeg ble nok mest nyskjerrig på hvorfor personen i bildet har på seg en duk (eller gardin), og hva ''gjør'' nå denne katten? Dette må kalles et typisk Geir-bilde.
mvh Bente
Tone A.

Posituren på katta og plasseringa av den på den lyse duken, gjer at katta med sine mørke fargar tek blikket. Personen med duken rundt seg blir motvekt i motsatt hjørne, pga handa som ser ut å halda på ein ting. Eg trudde først det var eit stort badehankle! Eit bilde som ein kan undra seg over! Fin komposisjon.
:) Tone
Jørn Tore K.

Hei Geir
Dette bildet liker jeg godt. Spennende komposisjon og beskjæring. Likte godt at hodet ikke ble med. Det forsterker kattens rolle i bildet og gir bildet kraft og spenst og appelerer i stor grad til fantasi og intellekt. Spennende bilde. Igjen.
Mvh. Jørn T.
Geir F.

Hei Bente, Tone og Jørn Tore.
Hjertelig takk for kommentarer.
-geir f-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu