Fant deg!
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF Micro Nikkor 55mm 1:2,8
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/320s
  • FilmtypeISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger400
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193821} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kjell Sigurd S.

Flott komposisjon. Var først litt usikker på om jeg syntes det ble litt mange elementer som ville ha oppmerksomhet men ombestemte meg :-) Litt mye støy i de lyse kantene. Fine farger og velplassert foksupunkt (selv om det er tilnæmet midt i bildet). Bra.

Kjell S
Ann F.

Her traff du meg ikke, for mange store dominerende uskarpe blomsterdeler og for mye støy, uten at jeg ser hensikten med den her.

Mvh Ann
Ishi K.

Er nok enig med AF
Eyvind R.

Et artig blomsterbilde som mangler harmoni og balanserte bildeelementer og som dermed blir spennende..

Mvh Eyvind
Roger K.

Hei og god dag, Steinulf!
Jeg synes denne komposisjonen funker greit jeg. Kanskje litt godt å se litt flere detaljer i et blomsterbilde en bare en enkel rose. Ut fra det så føler jeg vel at dybdeskarpheten kunne vært litt bedre. Om det er for mange elementer i bilde? Nei absolutt ikke, men et lite uheldig kutt på blomsten i venstresiden. Registrerer den støyen og undres litt da jeg har prøvd litt på høy isoverdi. Da skal du bra høyt opp på skalaen før det blir så merkbart som her. Regner med der er et snitt av originalen din her.

Mvh RK
Avsluttet .

Er egentlig uenig med mange her. SYns det er en spennende og utfordrende komposisjon. Nytekning er viktig innenfor denne sjangeren som begynner å bli ganske oppbrukt. Men det er mye støy i bildet, som det ikke burde være. Men ellers bra at du går nye veier.

Mvh Kyrre Lien
Janne L.

Hei.
Det var morsom å lese kommentarene til bildet, for her var det mange forskjellige meninger. Annen hver liker bildet, og annen hver liker det ikke. Jeg liker heller ikke bildet. For mye uskarpt.
Janne
Janne L.

Hei.
Det var morsom å lese kommentarene til bildet, for her var det mange forskjellige meninger. Annen hver liker bildet, og annen hver liker det ikke. Jeg liker heller ikke bildet. For mye uskarpt.
Janne
Inger Anne Maritsdotter V.

Fint bildeutsnitt der fokus er på den ene og vi aner de andre.

Inger Anne
Steinulf L.

Takk for konstruktive og innsiktsfulle kommentarer.

Fint at det er forskjellig oppfatninger om bildet.

Bildet er kraftig behandlet i PS, og det medfører nok endel 'støy'. På min skjerm fremstår dette som korning som jeg er vant til fra filmtiden,mulig det fremstår annerledes for andre. Det kommer nok ytterligere hvitveisvarianter....
Tone B.

Er nok av samme oppfatning som flere her. Synes det ble for mange elementer å forholde seg til og en støy som ikke passer bildet. Betryggende å lese at dette kommer fra bildebehandlingen i etterkant og at det ikke er D200 sin skyld :-)

mvh Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu