Bildet inngår i albumet ''Underbara Blommor'' - En blandning blombilder
Utstyr
  • Minolta Dimage Xg
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger347
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193874} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Nils K.

Lekkert, bildet ga meg ein følelse av renhet, fint med sneglen i bakgrunnen.
Kreativt me rammen

Njk
Torgeir H.

Enkelt, avslappende og pent bilde! Er sneglen i bakgrunnen manipulert inn? Uansett stilig med den i bakgrunnen.

-T.H
Ann F.

Et sart og fint bildeav Kantkonvall (Getrams på svensk), passe lyst til å vise hvor skjære tonene i blomst og blader kan være.

Ang. spørsmålet om sneglen er naturlig eller ikke; det er fullt mulig å treffe på en snegle i de omgivelsene hvor kantkonvall vokser, og den virker forholdsvis naturlig der den er. Dette er heller ikke et bilde som foregir å vise en historisk sannhet, så i mine øyne er det uinteressant hvorvidt den er hentet fra et annet bilde eller ikke. I _denne_ konteksten.

Jeg skriver '' . . . den virker forholdsvis naturlig . . . '' med hensikt. Jeg hadde langt foretrukket at du hadde brukt hele piksletallet til å vise oss fotografiet, da er det også enklere å bedømme detaljer som den omtalte sneglen. Selv om passepartout og ramme-illusjonen er pent laget og forholdsvis realistisk, er det bildet ditt som er det primæte her, ikke hvordan det vil se ut på veggen. Spesielt ikke som her, hvor selve bildet da får et beskjedent antall piksler av totalen.

Et lite pirk: det er en hvit prikk i nedre venstre hjørne som nok bør fjernes.

Mvh Ann
Odd E. k.

Et lekkert bilde med frodige og milde farger. Bakgrunnen er behagelig og fremviser sneilen på en fin måte. Rammen rundt det hele er med på å fremheve bildet i sin helhet på en behagelig måte som gjør at en savner den milde duften av planten. Delikat å se på.

Mvh.

Odd E.
Peter H.

Vill tacka för en härlig respons. Inspirerande. Kul att det väcker en del frågor... Manipulation rätt eller fel? Ram eller inte.
MVH Peter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu