Lysaker brygge
Ca klokken 2200 ved Lysaker brygge 30. mai 2006.
Dette er kansje litt fra begynnelsen?
Bildet inngår i albumet Bryggelangs -
Utstyr
  • Canon EOS 300 D
  • Canon 17-85
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger314
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193979} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Per-Anton B.
Bra komposisjon og farver, men jeg synes skyen på himmelen konkurrerer med hovemotivet om oppmerksomheten. Jeg ville kuttet himmelen under skyen.

mvh

Per-Anton
Avsluttet .
Et bra utgangspunkt, men jeg ville tatt et litt lavere standpunkt slik at ikke toppen på pålene tangerte horisonten. Dessuten er horisonten ca. en piksel skjev. Jeg ville også jobbet med fargemetning og detaljer/kontrast i skyggepartiene.
Marion N.
Flott motiv. Er enig med Troalf at eit lavare standpunkt ville gitt ein betre komposisjon, no vert det ''kollisjon'' mellom påletoppane og horisonten.

Mvh Marion
Ann F.
Enig med de enige (Toralf og Marion). Jeg ville også gitt mer metning i det røde.

Mvh Ann
Amund Blix A.
Takk for tipset om opptakssted, dit skal jeg en kveld og ta litt svart/hvitt :-)

Her er det meste sagt, men jeg vil legge til at hadde du ventet en halvtime, hadde du hatt et helt annet og mye mer spennende lys, sola går jo ned rundt 22.20-22.25 i disse dager. Både rett før , under og etter solnedgang har du fint lys, og du kunne ha laget *mange* fine varianter ved å utnytte deg av dette. Noen kvelder kan farger og lys skifte fra minutt til minutt, helt fantastisk å se på.
Du kunne f.eks ha brukt lang eksponering for sløring i vannet.

Så smør matpakke, lad opp ipoden og utnytt neste anledning bedre :-)

Amund
Tore B.
Takk for mange innspill, mye fornuftig her! Situasjonen var som følger: Etter et styremøte hastet jeg ned på parkeringsplassen på ferge''stoppestedet'' og gjorde klart til en hastig retrett hjem til Asker. Og det var da jeg så den ensomme skyen, litt rødlig og spesiell, raskt i ferd med å endre farge, form og ''konsistens''. Rakk ikke stativ, smelte av tre skudd håndholdt på laaaaang lukkertid og gamblet på at objektivstabilizer'n skulle redde eksponeringen. Som sagt, ikke mye tid til å puse med motivet denne kvelden :-) Skal tenke over Amunds matpakkeforslag.... Tore
Odd Tore S.
Slike gamler påler i vannet burde vært fredet, fordi de danner et så bra grunnlag for fine motiver.
Så også her, selv om man kanskje kan fornemme at du hadde det litt travelt den kvelden. Uansett er det et sted du og kanskje også jeg burde besøke igjen.
Skulle likt et noe høyere standpunkt slik at alle pålene kom mot vann, eller mye lavere. slik at toppene sto klar av horisonten. Og gjerne blikk stille, pga speilingene.
Da kunne man også fått en velbegrunnet mening om horisonten er rett eller ikke. I Oslofjorden er det ikke slik at det som ser vannrett ut på bildet er det i virkeligheten også. Jeg har klart å dra i gang noen lange diskusjoner om dette.
Odd Tore
Carsten A.
Et bra utgangspunkt for nye forsøk. Ellers synd at presentasjonteknikken er litt svak (bl.a. med oppskarpingskonturer) - noe tilsvarende gjelder for opptaksteknikken, sløret vann og lavere standpunkt er alt påpekt.

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu