Siggerudsaga
Utstyr
  • D50
  • 18-55 DX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger222
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193982} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Geir F.

Fy f...
Her løfter du deg selv til nye høyder. Fantastiske farger: Blått vann. Kobberrøde trestammer, grønne valmuer og den knall orange trestokken i forgrunnen: Utrolig delikat mot det dypblå vannet. At bildet går nesten i sort mange steder skaper en flott dybde i komposisjonen. Og det diagonale treet skaper en meget raffinert todeling av bildet samtidig som strandlinjen binder det hele sammen. Nettopp dette er fantastisk raffinert gjort.

Her viser du deg på ditt beste. Tror du skal få problemer med å hoppe etter deg selv nå... men blir ikke overrasket om jeg tar feil, for nå har du virkeilig stigning i formkurven.

-geir f-
Odd Tore S.

Nydelig liten idyll med dobbeldiagonal komp.
Svært mettede farger, men er tenkbare for en fin og sen vårkveld.
Jeg er ikke sikker på hva jeg mener om den lille trebiten i nedre venstre hjørne. Først syntes jeg at den dro til seg for mye oppmerksomhet fra resten av bildet. Om jeg mentalt prøver å fjerne den, svekker det den diagonalen.
Uansett måtte den ha vært fjernet fysisk før opptaket. Prøvde du det alternativet også?
Odd Tore
Ole E.

Enig med det meste Geir Fløde sier. Her har du jobbet godt. God rytme i bildet. Teknisk helt på topp. Dette skal du være fornøyd med!
ingeborg w.

Det er et pent bilde du har tatt. Komposisjonen er god, med linjer både ene og andre veien. Fargene er pene å se på, selv om det for meg ser ut som du har dratt i spakene. Jeg blir litt skeiv i øya av speilbildene oppe. De heller ene veien på ene siden og andre veien på andre siden. Et merkelig fenomen jeg ikke har sett før.
Stig Børre E.

Takk for hyggelige kommentarer!
Odd Tore: Den lille pinnen i forkant la jeg ikke merke til før jeg fikk bildet opp på skjermen. Det var sykt mye å holde styr på når jeg komponerte bildet så den gikk meg hus forbi.

Ingeborg: Jeg drar alltid litt ekstra i spakene. Skyter alltid i Rawformat - og da er det jo meningen at man må stå for justeringen selv.

StigB
ingeborg w.

Jeg drar i spakene selv jeg, Stig Børre. Det jeg mente er at det virker som du har dratt mer i spakene enn du pleier.
Kamran K.

henger meg i det andre sier, flotte farger og veldig behaglig å se på

MVH K.K
Jacob V.

Jeg følger strømmen her....et nydelig, idyllisk bilde med fine farger.


Mvh

Jacob
Stig Børre E.

Takk for enda flere hyggelige kommentarer!

StigB
Tone A.

Eit nydeleg bilde med skarpe detaljar og ein flott komposisjon. Vakre blåtonar i det lett sløra vatnet i forgrunnen mot det mørke skuggelagte bildet bak. Det lett sløra vatnet gir liv til bildet der den mest bare trestammen er på veg nedover.
Bildet er todelt pga trestammen med det stille vatnet med vannliljeblad og fine speglingar av alle trea bak. Friske fargar, flott lys og god dybde og med mange ulike linjer i bildet. Den mørke trestubben ved sida av den store trestubben lager mjuke linjer i vatnet. Flott fanga motiv med friske fargar!
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu