Vatn møter vatn.
Bildet inngår i albumet Island - Bilete frå Island, hovudsakleg frå mai 2006 og august 2007. Ulike uttrykk og motiv.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetPostkort-teknikken
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger574
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194292} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ishi K.
kult da, men jeg ville likt å se det i liggende format dog. Hva er postkort-teknikk :P :)
Eirik H.
Takk for kommentar. Liggande format var ganske vanskeleg her sidan eg ville ha fått med mange andre isklumpar som ville ha forkludra komposisjonen.

Postkort-teknikken er grelle fargar og litt drama brukt på eit noko sukkersøtt motiv.
Erik B.
Haha, likte definisjonen på postkort-teknikken! Vil også si at sånn sett så fungerte den teknikken veldig bra for dette bildet. Som vanlig har du en god og ren komposisjon. Personlig er jeg veldig nysgjerrig på om det ville vært like bra dersom du hadde kuttet vekk toppen for å få kvadratisk format. Hmm... det ville kanskje blitt litt for lite luft over vannspruten...
Jeg bare tenker høyt.
Likte dette.

Hilsen Erik.
Ishi K.
I see. Da har du behersket teknikken bra ;)

Men bare for å ødelegge teknikken vil jeg fortsatt kuttet mye av himmelen, enten kvadratisk format som EBJ nevner av bare elementene nede, eller liggende format av den delen i midten (dvs bare en isklump foran).
Eirik H.
Takk for kommentarar.

Eg vurderar kutt i himmelen, men har latt den være inntil vidare. Eg vil truleg kutte ned eit par cm, men neppe så langt som til kvadratisk format.
Arnstein P. F.
Få elementer satt sammen på en svært så delikat måte. Vil slettes ikke sette dette i postkort kategorien. Det blå blikkfang bikker ikke over i noen som helst retning - ikke noe utpreget amerikansk uttrykkspreg i valg av farger og effekter. Kontraster i vulkan strand mot de hissige havbrenningene gir bildet en sterk energi. Flott bilde!
Mvh Arnstein
Dag T.
Nja, jeg er ikke helt fornøyd her. Blåfargen blir for mye, bølgen for liten og komposisjonen sitter ikke helt. Det hadde hjulpet mye om isklumpene hadde dannet en tydelig trekant, ikke en linje.
Martin H.
Dette er rått. Bøyer meg i støvet.

-martin
Avsluttet .
Definitivt et sorthvitt-motiv etter min smak, men ellers pent!

--
mvh
Bjørnar Hauge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu