I sommerskogens dyp
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger424
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194334} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
ingeborg w.
Dette ble fint, Ann. Her er det friske farger, med den gule delen av blomsten som blikkfang. Det ble litt morsomt med bare to svarte streker i fokus.
John S.
Om det er fordi jeg ikke fixer å ta slike bilder eller om det er bildet i seg selv som er vakkert er jeg usikker på. Vakkert er det. Flott farve styring.

John
Odd Tore S.
Dette ble fint , Ann.
Fokus på blomsten sitter som jeg synes den bør sitte gitt angrepsmåten.
Om det lyse feltet bak blomsten er optimalt, vet jeg ikke.
Men natt og dag vokser da på åpne felter? Vel, disse kan jo befinne seg i skogens dyp, selv om jeg da helst tenker på ankeldyp (eller litt mindre) mose eller totalt barnåldekke.
Odd Tore
I hagen vår går det med stormskritt for tiden. Maria Nøklebånd har blitt svært langstilket, liljekonvallen spretter og storkonvallen er på vei. Skjellrota har gjemt seg igjen. Du har fortsatt sjansen.
Inger Anne Maritsdotter V.
Sommerlig med lekre komplementære fargetoner.
Er også litt usikker på det lyse feltet.

Inger Anne
Steinulf L.
Er litt usikker på denne. Ikke store krabaten og ikke lett å feste på brikken. Her synes jeg imidlertid at fokusplanet er for grunt og det er ikke noe logikk i hvordan fokusplanet behandler linjene i bildet. Det mangler noe som får øyet til å falle til ro. Men vakre farger,så absolutt.
Magnar B.
Herlege fargar og lys… du er veldig inne på noko her syns eg, men lurer på om du har brukt støyreduksjon litt heftig? Blomsten blir litt glatt… ville kanskje også valgt større dybdeskarphet… evt mindre viss mulig. Antyda stemningen i skogen meir enn presentere det. Jaja det var mange innspill… likar veldig godt idéen… og komplenmentærfargane. Stå på! Du har masse stilig!
Anita I.
Spesielle fargesammensetninger her, blått, gult og signalgrønt.... Friskt, og tøft gjort!
Espen A. I.
Det lyse feltet bygger opp, synes jeg. Det får på en måte øyet automatisk til å tikke mot hovedmotivet. Bra!

mvh Espen
ingebjørg fyrileiv g.
Kjempefine, softe, farger og et nært utsnitt.
Jeg liker gjentakelsen med enda en stemor, uklar, inn i bildet.
Men det lyse blir også for meg for dominerende.

~ingebjørg
Kjell Sigurd S.
Flotte farger og en fin blomst synes jeg. Det lyse roper på oppmerksomhet og kunne kanskje vært bedre balansert med et tydeligere fokuspunkt i bildet. Det lyse i seg selv er bra det men for meg er det mangelen på ovennevnte som gjør at blikket ikke faller til ro. Har ikke doktorgrad i flora og makro så det var nå bare min umiddelbare refleksjon :-)

Kjell S
Ann T.
Hi Ann, det er veldig mye bra her som mange andre har sagt. Nydelig sommer farger og en vellykket presentasjon av denne lille markblomst.
Hilsen, Ann
Ann F.
Tusen takk for kommentarer. Og for divergerende meninger!

Det lyse feltet er med bevisst for liksom å ''løfte frem'' hovedmotivet mot betrakteren.

Og ja, jeg har brukt mye støyreduksjon, og også jekket opp fargene ''en del'' (men ikke endret balansen dem imellom). Det er ikke altid jeg er ute etter de helt naturtro blomsterbilder lenger, men mer en stemning, en visuell følelse.

En litt mer ''ekte og naturtro'' utgave av samme art, finnes her: bilde nr. 240780 (OBS! Annen plante, annet lys, annet voksested).

mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu