blomstring
Blomstringen av pæretreet er snart over... Dro dattera og katta ut og knipset i vei
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger598
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194391} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Helge R.

Hei Geir!!
Dette minner meg om en scene fra Askepott, eller kanskje Snøhvit, du skaper en ren eventyrstemning med dette bildet. Det er vakkert og gir næring til fantasien.
Mesterlig vinkel, gardintrapp eller nabotreet??
Blomstene i toppen gir en flott helhet i scenen.
Katta setter en ekstra spiss på bildet, masse ting å forundre seg over.
Du er mesterlig med disse bildene, progresjonen din er god, det nye overgår det du tidligere har gjort.
Det er nok å kaste et blikk på bildet for å se at det er et av dine, jeg likte dette og anbefaler det slik at flest mulig av dottens fotoinntereserte blir oppmerksom på det, hilsen
:)Helge
Roger B.

Herlig eventyrisk, og meget god bruk av pæretreet, for selvdyrkede pærer er skjelden spesiellt gode;) Skulle ønske at det ikke så ut som de nyfallne bladene lå i en ''potetåker'' foran datteren din, men men.. gresset gror ikke på en kveld. Vil ikke påstå at det er så unikt og fantasifullt som din venn Helge påstår her over, da jeg føler å ha sett liknende bilder med samme komponering mange ganger førut, spes i disney mm sammenhenger... Ikke dermedsakt at man må ha et unikt utgangspunkt og resultat for at ting skal være perfekt, men det hjelper;) Jeg ville også gjerne ha hatt litt mer lys på jenta som liksom skal være fokuset her.
Uansett er det et flott og innholdsrikt bilde i en god komposisjon. Kan ikke si annet enn at jeg liker det godt:) Keep going!
Tone A.

Du har din eigen stil, Geir som gjer at bilda dine er spanande å sjå på. Dette bildet har noko draumaktig over seg. sSamstundes som jenta som sit inntulla i det blanke sjalet, verkeleg sit og nyt synet av pæreblomen og katten også slappar av. Det som gjer bildet uroleg er forgrunnen, som liksom forstyrrar idyllen med jenta, katten og plommetreet med vakre blomar og knoppar. Eg ville ha kutta halve forgrunnen med jorda, som er dekka av nedfalne blomar.
Men elles likte eg dette bildet svært godt, pga at blikket vert jo drege inn mot jenta og katten som har ei roleg stund. Fin komposisjon og gode fargar.
:) Tone
Stig Børre E.

Hei Geir.
Ja det er ikke vanskelig å se at dette er ditt verk.
Utrolig frekk komposisjon som fungerer til tusen.
Flott med kransen av blader/blomster i overkant og bladene i forgrunnen som ''rammer inn'' hovedmotivet, samtidig som jenta holder en ''bukket'' med blomster i hånden. Ser ut som hun søreger over at blomstringen er på hell.
Et ''poetisk'' bilde. Syns dette er utrolig bra og støtter opp om anbefalingen.

StigB
John Andre A.

Ja, blomstene møter blomstene, med jenta og kattene i senter. Flott! Jeg tror det var en god ide å anbefale dette! Og ettersom mine foto.nokolleger her har kommentert relativt fyldig lar jeg øvrige kommentarer hvile.
Flott!
John
Rune M.

Stemningsfullt bilde og det gir litt drømmestemning, men på min skjerm er bl.a ikke kjolen hvit og har et ganske sterkt rosa-''skjær'' som ødelegger litt etter min mening, men kanskje skjermen min er ''ute å kjøre''? (PowerBook - Mac)

Jenta ser også litt apatisk ut...... Hun stirrer ganske tomt på blomsten mener jeg desverre.

Vinkelen du har tatt bildet på er kreativ og god synes jeg, men som tidligere nevnt er det en del ting som etter min mening trekker litt ned.

MVH
Rune Millerjord
Espen A. I.

Farger som går igjen er alltid garantert å bli en suksess, også her.

mvh Espen
Geir F.

Hei
og takk for kommmentarer alle sammen.
Rune: Tror ikke skjermen din er ute og kjøre. Fargeskjæret er lagt der med hensikt... men mulig jeg overdriver effekten.
-geir f-
Jan Frode A.

Vakkert og spennende; elegant og vårlig. Duverden, dette faller jeg for. Det er noe med selve komposisjonen; kamerastandpunktet, som gir bildet et spesielt preg. Jenta i bildet, er så flott plassert. Posituren og miljøet gjør virkelig susen. Katta er med, og takk for det! Fin innramming av jenta og katten. Som andre har nevnt; det blir et eventyraktig sus over bildet. Utsnitt og komposisjon er gjennomført elegant; bare den lille detaljen med blomstene som nesten spretter ut av bildeflata's øvre del, er helt herlig.

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu