Eldir stranddronning på Agder
Vikingdronningen venter, kommer han?
www.bronseplassen.no
Når et langskip la fra land med førti til seksti mann ombord, var det mange sønner og ferdre som forlot det lille samfunnet. Håpet var at de ville komme uskadd tilbake med æren i behold og gjerne litt sølv i skipskisten.
Til alle tider har kvinnen sett ut over havet og hørt hvordan bølgeslagene maler de samme ordene, denne gangen kommer han ikke tilbake, ikke tilbake, ikke tilbake.
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Sigma 12-24mm
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetJeg vet at det er uskarpt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger431
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194464} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ole E.

Dette likte jeg svært godt. Komposisjon, utsnitt, farger, alt stemmer. Dette er et godt eksempel på at midtstilt komposisjon kan fungere godt, bra at du har beholdt hele skyggen innenfor bilderammen. Veldig bra!
Geir F.

Hei Helge.
Dette var et bilde hvor du viser nye sider av deg selv når det gjelder å komponere bilder. Jeg liker veldig godt de horisontale linjene i bildet som blir ytterligere forsterket av det smale formatet. Den lave solen og den lange skyggen forsterker dette ytterligere. Også jeg synes det var flott at hele skyggen kom med i bildet.

Alt dette blir brutt opp med den stolte kvinnen som står på stranden rett i ryggen og speider utover havet. Dette skaper en flott effekt i det hele med håret bølgende ned bak nakken.

Imidlertid blir det litt mange statiske linjer. Kvinnen står midt i bildet, horisonten er nesten midt på. Og horisonten skjærer gjennom kvinnen midt på. Hadde du kappet litt (bare litt, ) på venstresiden av bildet hadde Eldir blitt ''dradd'' litt mot havet og bildets venstreside og vi hadde fått mer dynamikk i bildet.

Ellers kunne man kanskje tenke seg litt mer kraft i bølgene når man leser den flotte beskrivelsen din til bildet. Minner meg om en scene i en av fortellerforestillingene min kone-tone (www.fortell.no) har fremført bla på Etne-marknaden i fjor sommer som handler om kong Magnus Erlingson som speidet utover havet og ventet på at sin far skulle komme hjem fra Viking.

Dette var som sagt et anerledes bilde som jeg likte meget godt.

-geir f-
Gerry F.

Det her var konge! noe så ulikt deg også...stemningsfullt og så bra beskrivelse til bilde! dette er noe du burde vise mer til! Atmosfæren og historien passer så bra sammen!

Bilde i seg selv er jo utsøkt, liker midtstillingen her...den lange skyggen og utsnittet...


TOP NOTCH!


GERRY
ingebjørg fyrileiv g.

Svært flott bilde dette, Helge. Farger og lys sitter bra og skyggen er upåklagelig. Bilde har en god stemning og jeg nesten hører havet og kjenner vinden i håret. Det eneste jeg har å pirke på, er om jeg ville bedt henne om å holde hendene nede. Hun er flott kledd for dette bildet.

Fint å se noe annerledes fra deg.

vh ingebjørg
Torbjørn K.

Herlig komp. i dette bilde! Horisonten, strandlina og skyggen. Fjellene gir meg ikke så mye, men bildet i gjør.

mvh Torbjørn
Avsluttet .

Wow.. Råtøft !!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu