En liten sjarmerende underernært ghaneser !
Bildet er skannet og i relativt dårlig stand. Øynene er ikke der bl.a. Tatt i 1989 med analogt speilrefleks.,
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger409
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194640} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Andreas S.

Hei Linde.

Et 17 år gammelt bilde som fremdeles er høyaktuelt! Fin kloning Mc Donalds logo i bildet, som drar inn følelser for undertegnede. Setter ting på spissen dette.

Mvh Andreas D.
Olaf L.

Bra bilde, sikkert klarere i orginalform. Men hensikten var vel logoen til Mc Donalds.
Hvordan ville det blitt å satt logoen på et av hyttetakene? Da ser man gutte først så logoen...?
Olaf
Kristin A O.

Hei.
Overskrifta di holdt på å ta knekken på meg.. Eg vart so arge atte... Ja.. Roa meg litt no,(ikkje bra det heller kanskje,men roa meg då eg såg at du faktisk hadde eit bodskap her,såg ikkje det på første sida).
Altså. Tankevekkande. God ide,men eg er enig med Olaf ang. logoen. Hyttetaket er ein ide,kanskje bare i høgre hjørnet oppe,eller nedi i venstre hjørnet,.. gjerne med heile Mcdonalds navnet..og deihar vel gjene et eller anna slagord som kunne ha gjort det endå sterkare?.. Kanskje ikkje.. Kanskje dette bare er nok. Vi skjønnar det jo.
Verden er sjuk. Og den blir bare sjukare og sjukare spør du meg.
Kris
Linde G.

Hei Kristin

Det var denne sjuke og skakke verden jeg ville rette et lite søkelys på. . ikke mer og ikke mindre. Fint du fanget opp ironien min i tittelen.

Hilsen
Linde Gilberg
Helge R.

Hei Linde!!
Et bilde som setter ytterlighetene opp mot hver andre. Super Mcen mot verdens utilslørte nød. Vi velter oss i oljerikdommer og vi er mestere på innsamlingsakjoner, når de er redigert av TV, resten av året står vi framfor pengespillmaskiner og gumler i oss hamburgere, for et paradoks.
Du og jeg og alle de andre på dotten lever i et unikt historisk øyeblikk, vi kan spise oss mette, i har fred i landet, med untak av militære styrker i Afganistan og hvem vet hva i Irak er vi et fredelig folk.
Pencelinen berger oss fremdeles fra sykdomer som våre pencelinresistente barnebarn vil dø av.
En merkelig epoke i den rike verdens utvikling. En slags stille før stormen tilstand, da er det godt vi har McDonalds og tøste oss med, det er mer enn den stakkaren her hadde, hilsen
:)Helge
Lars-Anders M.

Bra. jeg skjønner budskapet.
Erik B.

Jeg liker idéen din, men er ikke enig i plasseringen av ''The Golden Arches''. Dersom du ser på ekte reklamer, vil du se at nærmest alle sammen har logoen nederst i høyre hjørne. Dette er fordi vi leser et bilde på tilnærmet samme måte som vi leser tekst. Altså vil det si at med M-en plassert i nedre høyre hjørne, vil vi først se gutten, og deretter M-en.

Tror det vil fungere bedre komposisjonsmessig, ihvertfall dersom du har en variant av bildet der det er mer luft til høyre i bildet.

Men jeg likte idéen her, og skulle ønske fler hadde våget seg på sånne ''stunts''

Hilsen Erik.
Magnus B.

Jeg henger meg på Erik her, synes du burde ha plassert logoen annerledes for å mer immitere en reklameplakat, da ville det ha funket enda bedre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu